Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

До Анкара, Кападокия и Истанбул през октомври със Запрянов Травел! 4 нощувки и закуски, транспорт, екскурзовод и програма в Одрин!

УСЛОВИЯ

Описание:

През октомври можете да се насладите на магията на Кападокия и Мала Азия, която привлича хиляди туристи от всички континенти с удивителния си пейзаж! 

Пътувайте със Запрянов Травел до едни от най-загадъчните и красиви места в Турция!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 60 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2*/3 * в Анкара
 • 2 нощувки със закуски в Кападокия, хотел 3/4*
 • 1 нощувка със закуска в Истанбул, хотел 2*/3*
 • Водач по време на цялото пътуването
 • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • Туристическа програма в Одрин
 • Медицинска застраховка
 • Бонус - разглеждане на долината Дервент
 • Бонус - разглеждане на Пашабаг
 • Останата част от сумата се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Допълнителни екскурзии и посещения
 • Куверт за посещение на атракционно заведение (танца на дервишите) – 25 евро
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Вечеря в Юргюп – 10 евро на ден

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 25.10. – 30.10.2016 г.. Тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 20.10.2016г, за сключване на договор с агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, е необходимо да сключите договора си в офиса на туроператрора или по е-мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на ТО
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

І Ден - Тръгване от София вечерта, в 18.00 ч., с лицензиран автобус за междуароден превоз. Преминаване през гранични пунктове Кап. Андреево и Капъ Куле. Нощен преход.

ІІ Ден – Пристигане в Анкара, по обяд, столицата на Република Турция и един от най-оживените градове в страната. Настаняване в хотел 2*/3*. Панорамна обиколка на града, по желание, срещу допълнително заплащане. Обиколката включва: Цитаделата – издигаща се над града и призната за негов символ; Музея на малоазиатската цивилизация, който през 1971 г. е избран за "Европейски музей на годината", като колекциите включват експонати от времето на палеолита и неолита; мавзолея на Ататюрк - завършен през 1953 г. и др. Свободно време. Нощувка.

III Ден – Закуска. Отпътуване за Кападокия. Кратък престой за разглеждане и снимки на соленото езеро Туз, второ по големина езеро в страната. Пристигане в областта Кападокия, известна с причудливите си земни форми, образувани след избухването на вулканите Ерчийсе и Хасандаа. Настаняване в селището Юргюп, в хотел 4*. Богата вечеря, на блок маса, в ресторанта на хотела, по желание. Нощувка.

ІV Ден - Закуска. По желание, екскурзия до подземния град Каймаклъ, (дълбан в скалите от 5 в., на 9 етажа и с дълбочина 75 м.) използван от християните за скривалище от арабските завоеватели. В града се виждат е кухни, конюшни, складове, винарни, вентилация и други помещения, използвани в миналото. Посещение на Музея на открито в Гьореме. Областта е била населявана от древни времена, известна със запазените най-стари църкви в района – 7 на брой. Разглеждане на няколко от най-интересните долини в областта, с различни скални форми, сред които долината на гълъбите; долината Пашабаг, наричана още долината на дивите коне; долината Дервент; долината на камилата; трите красавици и др. Разглеждане на най-високата точка на Кападокия – крепостта „Ючхисар”. Посещение на фабрика за керамика и за оникс, с възможност за покупки, с големи отстъпки. Богата вечеря, на блок маса, в ресторанта на хотела, по желание. По желание, посещение на атракционно заведение, с богата фолклорна програма и танца на дервишите (в цената е включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в неограничено количество). Нощувка.

V Ден - Закуска. Отпътуване за Истанбул. Пристигане и настаняване в хотел 2*/3*. Вечерта, по желание, екскурзия „Нощен Истанбул”. Нощувка

VI Ден –Закуска. По желание, разходка с корабче по Босфора. Посещение на Мол „Форум”, където се намира големия аквариум „Тюркуазу”. Отпътуване за България. Свободно време за пазар и разглеждане на центъра на гр. Одрин, където е джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в. Пристигане в София късно вечерта.

Допълнителни екскурзии и посещения:

- панорамна обиколка на Анкара – 10 евро
- екскурзия Каймаклъ – 10 евро + 20 турски лири входна такса
- куверт за посещение на атракционно заведение (танца на дервишите) – 25 евро
- обиколка „Нощен Истанбул”, с екскурзовод на български език - 15 евро
- разходка с корабчето по Босфора - 15 евро
- входна такса за аквариум „Тюркуазу” – 34 турски лири
- вечеря в Юргюп – 10 евро

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

- за лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата.

При покачване цената на горивата агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

******

„Запрянов травел” притежава удостоверение за туроператор, с номер РКК-01-05844,  издадено от Държавна Агенция по Туризъм от 18.04.2007г. и  задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

******

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

-16% 355.00 лв. 298.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: