Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Уикенд екскурзия до Албания с Караджъ Турс! 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Дуръс и транспорт, програма в Скопие и Струга!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Тази есен се отправете на пътешествие до Албания и красивото крайбрежие на Дуръс! Там ще откриете древния дух на Адриатика!

Пътувайте с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате от 40 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с туристически автобус
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Дуръс
 • Бонус: Закуска в град Скопие
 • Фотопауза и разходка в Скопие
 • Фотопауза и разходка в Струга
 • Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя
 • Останалата част от сумата по ваучера доплащате в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Програми по желание
 • Входни такси за музеи и обекти, градски транспорт
 • Доплащане за единично настаняване
 • За дете ( 0 - 11.99 ) доплащате цена с отстъпка 15%

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 16.09.; 07.10. или 21.10.2016г., според избрания ваучер
 • Ваучерът е валиден до 17.10.2016г. за сключване на договор в агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3 -дневен срок, трябва да подпишете договора си в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс

Програма:

Ден 1:
София - Дуръс
Отпътуване от София в 6:00 ч. от Автогара "Сердика", Кюстендил - 7.00 ч. по маршрут Крива Паланка - Скопие - Струга - Елбасан - Дуръс.
Пристигане в Скопие около 09:00ч. Бонус: Закуска в град Скопие. Свободно време в центъра на града за разходка и възможност за покупки. През свободното време желаещите могат да посетят самостоятелно Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Каменния мост и къщата музей на майка Тереза (отвън).Отпътуване към Струга около 11:00ч.Пристигане в Струга около 13:00ч. Свободно време в центъра на града за обяд и разходка в центъра на града. Отпътуване към Дуръс 15:00ч. Пристигане в Дуръс вечерта. Настаняване. Нощувка.
Ден 2:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание.
Целодневна екскурзия по желание: 09:00 ч. Пешеходна разходка в Дуръс - един от най-старите албански градове, днес важно пристанище на Адриатическо море: крайбрежния булевард Таулантия, археологическия музей, крепостните стени на стария град, пешеходната зона, амфитеатъра на Дуръс - един от най-големите и най-добре запазените на Балканите, с параклиса на Св. Асти, Ротондата. Отпътуване за Тирана. Панорамна обиколка с местен екскурзовод - централния площад Скендербег с паметника на албанския национален герой, джамията на Етем бей, часовниковата кула, квартала Блок, Пирамидата - някогашен мавзолей на албанския първи секретар на комунистическата партия Енвер Ходжа. Свободно време с възможност за посещение на Националния исторически музей. Отпътуване към Круя, малко градче, от което преди пет века Скендербег управлявал обединените албански племена. Разходка по старата османска чаршия и посещение на крепостта с музея на Скендербег и етнографския музей. Връщане в Дуръс. Нощувка.
Ден 3:
Закуска.7.30 ч. - отпътуване за Елбасан и кратка пешеходна разходка в центъра на града. Отпътуване за България по маршрут Елбасан - Струга - Скопие - Кюстендил - София. Пристигане в София късно вечерта.

*****
 
Допълнителни екскурзии:

- Целодневна екскурзия с програма в историческата част на Дуръс, Тирана и Круя -  49.00 лв (без включени входни такси, при минимум 25 туриста)

09:00 ч. Пешеходна разходка в Дуръс - един от най-старите албански градове, днес важно пристанище на Адриатическо море: крайбрежния булевард Таулантия, археологическия музей, крепостните стени на стария град, пешеходната зона, амфитеатъра на Дуръс - един от най-големите и най-добре запазените на Балканите, с параклиса на Св. Асти, Ротондата. Отпътуване за Тирана. Панорамна обиколка с местен екскурзовод - централния площад Скендербег с паметника на албанския национален герой, джамията на Етем бей, часовниковата кула, квартала Блок, Пирамидата - някогашен мавзолей на албанския първи секретар на комунистическата партия Енвер Ходжа. Свободно време с възможност за посещение на Националния исторически музей. Отпътуване към Круя, малко градче, от което преди пет века Скендербег управлявал обединените албански племена. Разходка по старата османска чаршия и посещение на крепостта с музея на Скендербег и етнографския музей. Връщане в Дуръс. 

 • Валутен курс: 1 евро = 140 албански леки.

*****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването - 45 туристи. 

Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи при доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:

При група от 40 до 45 човека - доплащане в размер на 10 лева на човек.

При група от 35 до 40 човека - доплащане в размер на 15 лева на човек.

При група от 30 до 35 човека - доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването.

*****

Необходими документи: международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията

За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да има оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. 

В случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него.

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД *Армеец*, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена от 144.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: