Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Уикенд екскурзия в Прага и Бърно през септември и октомври с Караджъ Турс! 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* и транспорт!

УСЛОВИЯ

Описание:

Каним Ви на екскурзия до Златна Прага - "градът на 100-те кули", в празничните дни през септември или красивите есенни дни през октомври!

Предложение от Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 40 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус по маршрут София – Прага – София
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Прага (периферия)
 • Посещение на Бърно и свободно време за разходка и снимки в центъра на града
 • Водач представител от фирмата организатор
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута Сърбия, Унгария, Братислава, Чехия - 38.00 лв.
 • Програми по желание и входни такси за посещаваните обекти
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс
 • За дете 0 - 11.99 г, настанено с двама възрастни доплащате цена с отстъпка към туроператора
 • Доплащане за единично настаняване
 • Застраховка „Отказ от Пътуване"

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на екскурзията: 06.09. - 10.09.; 21.09. - 25.09.; 12.10. - 23.10.; 26.10. - 30.10.2016г. Отпътуване от София
 • Ваучерът е валиден до 21.10.2016г. за сключване на договор в агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3- дневен срок, трябва да подпишете договор си в централния офис на Караджъ турс или по е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер или номер и уникален код на ваучера в агенцията. За повече информация: 02/980 61 65, 0879 007 411
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програмата:

Ден 1
Отпътуване от София в 18:00 ч. от Автогара „Сердика” по маршрут София - Белград - Будапеща - Прага. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане около обяд в Прага. Настаняване в хотел 2*/3* - Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб.
Eкскурзия по желание: Панорамно-пешеходна обиколка на Прага - Храдчани - Пражки храд - седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град.(при минимум 25 души).
Eкскурзия по желание: Разходка с корабче по р. Вълтава. (при минимум 25 души).Нощувка.

Ден 3
Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Екскурзия до Дрезден – един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. (екскурзията се провежда при мин. 25 записани човека). Връщане в Прага късно вечерта.Нощувка.

Ден 4
Закуска. 07:00 - 08:00ч. Свободно време или екскурзия по желание.

Eкскурзия по желание: Екскурзия до Карлови вари. Градът е известен със своите минерални извори, стъкларска и хранително-вкусова промишленост. Там се произвежда известният билков ликьор Бехеровка. Завръщане в Прага. Свободно време или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Разходка с корабче по р. Вълтава. (при минимум 25 души).
Около18:00ч. Отпътуване за България. Нощен преход.

Ден 5 Пристигане в София около обяд.

*****

Програми по желание  (Промоционални цени валидни до 5 дни преди отпътуване):

- Панорамно-пешеходна обиколка на Прага -  24.00лв
(Храдчани - Пражки храд- седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала „Свети Вит”, Златната уличка с дома на Кафка и кулата „Далиборка”, използвана в миналото като затвор, Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти, Старе Место – старият градски часовник с Кметството. Свободно време за разходка в центъра на Златния град)

- Екскурзия до Дрезден - 78.00лв
(един от най-красивите градове на територията на Германия по поречието на река Елба. Многобройните пленяващи със своята красота замъци придават величието, което ви завладява на мига. Разположен на река Елба с отлична гледка към нея и целия Дрезден е замъкът Албрехтсберг, построен от пруския принц Албрехт. Замъкът Лингнер е построен по едно и също време с Албрехтсберг от пруския принц Албрехт за неговия висш дворцов сановник Барон фон Щокхаузен. Екберг е най-източният от трите крайречни замъци на Елба в Дрезден. Построен между 1859 и 1861 година на възвишение край устието на малката река Мордгрундбах. Замъкът Пилниц е едно от красивите исторически кътчета, които може да видите в немския град. Музеят Цвингер в Дрезден - Музеят е всъщност пленителен бароков комплекс. Връщане в Прага късно вечерта)

- Разходка с корабче по р. Вълтава -  34.00лв

*****

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.
Пътуването е може да се осъществи и при по-малък брой туристи, но след доплащане към цената на пакета както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 45 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 70 лева на човек.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

*****

Необходими документи: международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията.
За сключване на договор, е необходимо представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

За деца под 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители).
За излизане на дете в чужбина, в случай че пътува с двама родители, но с различни фамилии, трябва да предоставите акта за раждане на детето, както и копие от него. Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора №15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2017 г. на ЗАД Армеец, член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  силвия велчева от 09.08.2016 г. 19:35

  Не е въведен коментар.

Топ цена 160.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: