Екскурзия през юли до Австрия, Лихтенщайн, Швейцария и Италия! 5 нощувки със закуски, транспорт и богата програма от Дари Тур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Разходите се из едни от най-красивите страни в Европа - Швейцария и Италия!

Изберете Дари Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате 70 лв. за:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Пет нощувки със закуски в хотели 2* и 3* - една в Инсбрук, една в района на Цюрих, една в района на Женева, една в района на Белиндзона, една в Милано
 • Туристическа програма в Инсбрук, Цюрих, Берн, Женева, Белиндзона, Лугано, Милано
 • Медицинска застраховка
 • Водач по време на пътуването
 • Останалата сума доплащате в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Влакче във Вадуц - около 8 CHF при група от 20 туристи
 • Разходка с корабче по Женевското езеро – около 19 CHF, деца до 16г - около 10 CHF
 • Трансфер от Теш до Цермат и обратно – около 16 CHF
 • Изкачване с лифт от Цермат до Малкия Матерхорн (3883 м) и обратно - 98 CHF, за деца под 16г- 49 CHF, за деца под 9г. – безплатно
 • Изкачване с лифт от Цермат до Фури (1886 м) - около 16,50 CHF
 • Изкачване с лифт от Цермат до Шварцзее ( 2582 м) - около 48 CHF
 • Доплащане за планинска застраховка
 • Доплащане за застраховка за лица на 70г. – 15 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 23.07. - 30.07.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 20.07.2016 г. за закупуване и сключване на договор с агенцията
 • Необходимо е преди да закупите Вашия ваучер да се свържете с агенцията за налични свободни места за желаната от Вас дата на пътуване
 • Необходимо е до 3 дни след закупуване на ваучера, да се подпише клиентски договор в офиса на агенцията или на e-mail: dari_tour@abv.bg
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при сключване на договор в агенцията
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

Инсбрук - Вадуц - Цюрих - Берн - Женева - Цермат - Белинзона - Лугано - Милано

1 ден

Екскурзията до Швейцария започва с отпътуване към 16.00 часа от ОМВ бензиностанция по маршрут Стара Загора - Пловдив - София - Инсбрук. Нощен преход.

2 ден

Сутринта пристигане в Инсбрук. Думата "Инсбрук" означава "мост над Ин" и се обяснява с река Ин, която се вие като змия през града. Разположен в западната част на Австрия, Инсбрук е толкова близо до планината, че само за 25 мин. може да стигнем от центъра до над 2000 м. Разглеждане на Инсбрук - стария град: “Мария Терeзиен“ щрасе, колоната на Св. Ана, кулата „Щаттурн“, къщата със „златния покрив“, Хелбингхаус, катедралата „Св. Якоб“, двореца  "Хофбург", църквата "Хофкирхе" с мавзолея на император Максимилиян. Свободно време. Нощувка в Инсбрук или околностите му.

3 ден

Закуска. Отпътуване за Цюрих. Попътна спирка във Вадуц – столицата на Княжество Лихтейнщайн.

Малката държава-монархия Лихтейнщайн се намира между Австрия и Швейцария. Макар и с площ от само 160 кв.км., тя е с много добре развита икономика. Разходка в стара част на града. По желание панорамна разходка с влакче. Пристигане в Цюрих – сърцето на Швейцария. Туристическа програма: Кейовете, Банхофщрасе – считана за една от най – елегантните улици в цяла Европа, гордостта на нейните жители, църквата "Св. Петър" с най – големия часовников циферблат в Европа, църквата "Фраумюнстер" с интересни цветни витражи, катедралата Гросмюнстер. Нощувка в района на Цюрих.

4 ден

Закуска. Отпътуване за Берн. Според легендата, основателят на град Берн, херцог Берхтолд V фон Церинген, пожелал града да носи името на животното, което той ще убие по време на лов. Това животно трябва да е било мечка, защото градът носи името Берн. Вярна или не, легендата за името на Берн си остава жива благодарение не на последно място на живите мечки, които обитават тук своята “Меча дупка”.Туристическа програма в Берн: улиците Марктгасе и Крамгасе, Кметството, Часовниковата кула, Катедралата "Свети Винсент", дома на Айнщайн, Розовата градина, сградата на Парламента. Отпътуване за Женева - шикозен, лъскав, космополитен град, разположен на брега на едноименното езеро. Разглеждане на Женева: булевард Русо, Мезон Тавел, Катедралата "Сен Пиер", Кулата, Кметството, паметника на Реформацията. Фотопауза в Английската градина край езерото със забележителния фонтан и цветния часовник. По желание разходка с корабче по Женевското  езеро. Нощувка в близост до  Женева.

5 ден

Закуска. Рано сутринта отпътуваме за Цермат – един от най-известните швейцарски алпийски курорти, разположен в непосредствена близост до границата с Италия, „открит” за туристически цели в средата на ХIХ век от британски алпинисти. От селището Теш, със зъбчата железница се придвижваме до курорта Цермат -  известна ски дестинация, често посещавана от магнати и заможни любители на този спорт. Наличието на глетчер в близост до високопланинската перла, прави целогодишното практикуване на зимни спортове възможно. Панорамата на Цермат предлага 36 четирихилядника от централния хребет на Алпите. Главните и най-близки от тях са Дом, Монте Роза и Матерхорн, който е висок 4487 м. От Цермат по желание можете да се изкачите с лифт до Малкия Матерхорн (3883 м), до Фури (1886м) или до Шварцзее ( 2582м). Връщане в Теш. Отпътуване за Белинзона. Нощувка в района.

6 ден

Закуска  Разглеждане на  Белинзона -  известен като "Вратата към Алпите" и като "Градът на Дворците". Това е  един изключително красив град , разположен сред живописната долина около река Тичино. Неговите три основни забележителности - крепостите Castelgrande, Montebello и Sasso Corbaro, са включени в списъка на ЮНЕСКО за световното наследство заедно с историческия център на града. Разглеждане центъра на града  и  на един от 3 – те средновековни замъка , пример за края на средновековната отбранителна архитектура.  Продължаваме към Лугано. Разположен на брега на едноименното езеро и сгушен в подножието на обаятелни зелени планини, Лугано съвместява чара на италианската екзотика и изисканата елегантност на западноевропейската култура. Ще се убедим в това разхождайки се  из града  и любувайки се на  Парко Сивико, църквата "Санта Мария де ли Анджоли", кея на квартала Парадизо, включени в обиколката на града. Продължаваме към Милано. Нощувка.

7 ден

Закуска  Туристическа програма в Милано. Основан от келтски племена около 600 г. пр. Хр., днес Милано е уникално съчетание на история и мода. В Милано се намират катедралата "Дуомо", „Тайната Вечеря” на Леонардо да Винчи и най-известните дизайнери и модни къщи.  Ще се потопим в атмосферата на  Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил - "Дуомо".. Ще се захласнем пред "Ла Скала" - един от най-престижните световни оперни театри, замъка "Сфорцеско", построен през 1368 г., църквата "Santa Maria delle Grazie", където се намира "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи. Ще видим покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани. Свободно време. Надвечер отпътуване за България. Нощен преход.

8 ден

Екскурзията до Швейцария приключва на осмия ден с пристигане в България.

*****

Цената екскурзия в Швйцария е валидна при 45 туристи.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Цената е калкулирана при курс 1 CHF = 1.70 лв,  Възможно е преизчисляване на цената при увеличение на курса. 

*****

Туроператор "ЕТ Дари Тур - Дарина Василева" с Удостоверение за регистрация РКК- 01-05946/ 25.09.2007г.  е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания ЗАД "АРМЕЕЦ" със застрахователна полица 14335 1315 0000345689.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

Топ цена 699.00 лв.

За Дари Тур:

 • Дари Тур
 • гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 87
 • 042/ 600 223, 0894416029
 • Няма фиксирано работно време...