Активни оферти на Глобул Турс (1/)

Еднодневна екскурзия през юли или август до Делчево, Пехчево и Пехчевския водопад в Македония - транспорт и екскурзоводско обслужване!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Отскочете за ден до Македония и се насладете на забележителностите й!

Пътувайте с Глобул Турс!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек получавате:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Екскурзоводско облужване

Доплащания:

 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК УНИКА: до 65г. - 2 лв.; от 65г. до 70г. - 3 лв.; от 70г. до 75г. - 4 лв.; от 75г. до 79г. - 6 лв. Лица над 79г. не се застраховат!

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на екскурзията: 23.07.2016 и 13.08.2016
 • Ваучерът е валиден до 12.08.2016 г. за закупуване
 • Офертата изисква предварителна резервация на телефони: 02 / 981 13 83; 02 / 980 69 59. Адрес: гр. София, ул."Екзарх Йосиф" 29 - безистена; работно време: 10:30 – 17:30 часа
 • Необходимо е сключване на договор в офиса на агенцията до 3 дни след закупуване на ваучера
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на ТО при сключване на договора
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА: 

ДЕЛЧЕВО – ПЕХЧЕВО – ПЕХЧЕВСКИ ВОДОПАД – БЕРОВО – БЕРОВСК0 ЕЗЕРО – МАНАСТИРА “СВ. БОГОРОДИЦА”

Тръгване от София от пл. “Ал. Невски” в 07.30 часа. Пътуване по автомагистрала Струма. Преминаване в Република Македония през ГКПП Станке Лисичково. Пристигане в град Делчево. Свободно време за кафе или разходка из големия съботен Делчевски пазар, събиращ търговци и купувачи от целия регион, дори и от България. Пътуване към сърцето на Малешевските планини от към Република Македония покрай зелени поляни, горички и насаждения от сини сливи. Пристигане в град Пехчево, най-малкият град в Македония. Кратко спиране в центъра на градчето. Продължаване за района на Пехчевските водопади и спиране край красив мотел с много зеленина, развъдник на пъстърва и хубава ракия. Възможност за обяд. Тръгване обратно и спиране край символична врата, водеща към екопътека с мостчета, много пейки и интересен водопад. Разходка до водопада и обратно. Отпътуване за Берово. Малко преди града – посещение в красивия мъжки манастир “Св.Богородица” с поклонение в храма и разкази на един от младите монаси. Свободно време за разходка в центъра на малкия, но със свой облик и град. Запознаване със старите градски къщи, с мястото, където е бил родния дом на Ильо войвода, женския манастир „Св.Архангел Михаил”. Кратък престой на брега на Беровското езеро, център на един от курортите в Р.Македония, разположен близо до село Ратево. Отпътуване за София през Благоевград. Пристигане в София късно вечерта.

****

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка:

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

****

"ГЛОБУЛ ТУРС"ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “ЕВРОИНС” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Христофор Колумб” 43, застрахователна полица № 03700100000845 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2016 г. до 24:00 часа на 31.12.2016 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

*** 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 37.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч