Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Потвърдено пътуване! Екскурзия през юни до Охрид, Македония! 2 нощувки, 2 закуски и 1 вечеря и транспорт, посещение на Скопие!

УСЛОВИЯ

Описание:

Предлагаме Ви уикенд разходка до Охрид, Македония! Потвърдено пътуване от от София и Велико Търново!

Пътувайте с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт София - Охрид - София с лицензиран туристически автобус или микробус
 • Пътни, гранични и магистрални такси
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3*, в Охрид
 • 1 вечеря в хотела или ресторант близост до хотела
 • Водач от фирмата организатор
 • БОНУС разходка в центъра на Скопие
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора си или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Медицинска застраховка с Асистанс
 • Входни такси за посещаваните обекти по програма
 • Програми по желание на промоционални цени
 • Доплащане за единична стая - 61 лв към пакета
 • Доплащане за дете 0 - 11.99г, настанено с двама възрастни - 108 лв.
 • Доплащане за отпътуване от Велико Търново - 45лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на пътуване: 10.06.2016г. Тръгване от София и Велико Търново
 • Ваучерът е валиден до 07.06.2016г, за сключване на договор в Караджъ Турс
 • След закупуване на ваучер, в срок от 2 дни, трябва да сключите договора си в офиса на Караджъ Турс или по е-мейл: operation@karacitours.bg, като предоставите разпечатан ваучер (или номер и уникален код на същия)
 • От промоционалната цена можете да се възползвате с ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

Програма

Ден 1
07:00ч. Отпътуване от „Автогара Сердика” - София (бившият „Трафик Маркет”), преминаване през Драгичево , Кюстендил по маршрут Крива Паланка – Скопие. Пристигане в Скопие. Свободно време в центъра на града за разходка и възможност за покупки. През свободното време желаещите могат да посетят самостоятелно Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Каменния мост и къщата музей на майка Тереза (отвън). Отпътуване за Охрид. Вечеря в хотела или ресторант близост до хотела. Нощувка в Охрид.
Ден 2
Свободно време или по желание - 08.30ч. - Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид (минимум 2 ч.): паметника на Кирил и Методий,паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата "Света Богородица Перивлепта"от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата "Свети Панталеймон", където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата "Свети Йоан Канео", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата "Света София", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия.
В 12.00ч. по желание - Екскурзия до град Струга и село Калище. Разглеждане на града: изтичането на реката Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, , паметника на Стружанката – символ на града, къщата на братя Миладинови(отвън) . Отпътуване за село Калище. Посещение на скалния манастир "Св. Богородица Калишка”, църквата “Рождество Богородично”, параклиса “Св. Петър и Павел” със светена вода и хотелски комплекс “Бисер”. Връщане в Охрид. По желание 20:00ч.- македонска вечеря на Билянините извори. Нощувка в Охрид.
Ден 3
В 8:30ч. по желание - посещение на Билянините извори и екскурзия до манастира "Свети Наум",разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По пътя спиране на известните Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата "Св.Св Архангел Михаил и Гавраил, където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода.
Отпътуване за България в 13ч. Пристигане в София около 21ч.

Програми по желание:
- Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид - 10.00 лв.
- Екскурзия до град Струга и село Калище -  23.50 лв.
- Македонска вечеря на Билянините извори - 27.40 лв.
- Екскурзия до манастира "Свети Наум" и Билянините извори - 28.00 лв.
Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди датата на отпътуване!

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при промяна на транспортни разходи с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването, както и в други обективно наложителни случаи.

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (№15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД Армеец), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 130.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: