Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Почивка в Албания през юни или септември със Запрянов Травел! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Oaz 3* в Дуръс, възможност за транспорт!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

На море в Албания - непозната, вълнуваща и красива! 

Предложение от Запрянов Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 80лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Oaz 3* в района на Дуръс, http://www.hotel-oaz.com/
 • Водач от агенцията
 • Медицинска застраховка на ЗК ЕвроИнс, с лимит на отговорност 2000 евро /за лица над 65г. има доплащане 3 лв./
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора, при подписване на договара си или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз, с включени пътни и гранични такси – 70 лв.
 • Екскурзия до Тирана – 15 евро
 • Полудневна екскурзия до Дуръс – 10 евро
 • Целодневна екскурзия до Берат – 15 евро
 • Входни такси за посещаваните обекти и беседи
 • За деца до 12 г., настанени с двама възрастни – цена с отстъпка 10% от пакетната цена

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на настаняване: 04.06. – 11.06.2016 г. или 17.09. – 24.09.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 31.05.2016г. за сключване на договор с туроператора
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, е необходимо да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

МАРШРУТ: СОФИЯ – ЕЛБАСАН – ДУРЪС - СОФИЯ

Дати: 04.06.2016 – 11.06.2016 г. или 17.09.2016 – 24.09.2016 г.

Програма с организиран транспорт:

I Ден – Отпътуване в 05.00ч. от площад „Св. Александър Невски”, София. Преминаване през граничен пункт „Гюешево”. Транзитно преминаване през Македония. Пристигане в района на Дуръс, известен със старото си име Драч, втори по големина и с най-голямото пристанище в Албания, вечерта и настаняване в хотел “Oaz” 3*, разположен на самата крайбрежна пясъчна ивица на града. Вечеря. Нощувка.
II Ден – Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
III Ден - Закуска. Свободно време за плаж или възможност за полудневна екскурзия до Дуръс, включваща пешеходна обиколка на града, разглеждане на някои от най-известните забележителности: Античния театър; Римските бани; Археологически музей и др. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
IV Ден – Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия до столицата на Албания – Тирана. Градът предлага интересна смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Разглеждане на централния столичен площад, с многобройните административни сгради; джамията Етембей, построена през 18 век; Двореца на културата; Часовниковата кула и паметника на Скендербег. Свободно време. Потегляне в посока перлата на албанското адриатическо крайбрежие – Дуръс. Това е един от най-старите градове в Албания, а днес един от най-привлекателните курорти на цялото адриатическо крайбрежие и втори по големина град в страната. Свободно време. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
V Ден – Закуска. Свободно време за плаж или възможност за целодневна екскурзия до Берат. Градът е известен с уникалната си архитектура и запазил христянската религия през вековете. Голяма част от населението на града са християни, от български произход. Разглеждане на Стария град, с величествените си крепостни стени и многобройни църкви. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка
VI Ден – Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
VII Ден – Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
VIII Ден – Закуска. Отпътуване за България. Почивка в гр. Елбасан – по обяд. Римляните наричали града Masio Scampa (остър планински връх), заради кулите, които били построени над крепостните стени. Градът възниква през I век. Свободно време за разглеждане на крепостта и центъра на града. Завръщане в София късно вечерта.

Хотел „Oaz” 3* разполага с външен басейн и собствен пясъчен плаж, като ползването на чадъри и шезлонги е включено в цената на пакета. В елегантния ресторант на хотела се предлагат италианска, гръцка и албанска кухня. В бара се сервират подбрани местни и международни напитки.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Запрянов Травел притежава Удостоверение за туроператор е издадено от Държавна Агенция по Туризъм със Заповед № РКК-02-030/18.04.2007г. и задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 320.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: