Активни оферти на Глобул Турс (1/)

През юни или юли в Охрид и Скопие, Македония! 2 нощувки, транспорт и туристическа програма!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Разходете се в съседна Македония и разгледайте най-големите й забележителности!

Пътувайте с Глобул Турс!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек получавате:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 2 нощувки в семеен хотел - студиа в центъра на града
 • Туристическата програма в Скопие
 • Екскурзоводското обслужване по време на пътуването

Доплащания:

 • Входните такси за посещаваните обекти - около 10 лв. за целия маршрут
 • Екскурзия до манастирския комплекс Св. Наум и Билянините извори – 25 лв.
 • Пешеходна екскурзия в стария Охрид с местен екскурзовод – 10 лв.
 • Вечеря в местно заведение – 25 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на екскурзията: 30.06 – 03.07. или 21.07. – 24.07.2016г., според избрания ваучер
 • Ваучерът е валиден до 18.07.2016 г. за закупуване
 • Офертата изисква предварителна резервация на телефони: 02 / 981 13 83; 02 / 980 69 59. Адрес: гр. София, ул."Екзарх Йосиф" 29 - безистена; работно време: 10:30 – 17:30 часа
 • Необходимо е сключване на договор в офиса на агенцията до 3 дни след закупуване на ваучера
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на ТО при сключване на договора
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА:

1 ден: Отпътуване за Охрид в 22.30 ч. от площад “Ал. Невски” .

2 ден: Пристигане в Охрид. Свободно време. Настаняване в частни студиа. Пешеходна обиколка на стария Охрид с местен екскурзовод срешу допълнително заплащане: паметника на “Св. Св. Кирил и Методий”, площада и пристана на града, паметника на “Св. Климент Охридски” – патрона на града, паметника на Св. Наум; къщата на братя Робеви, работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен китайски начин, катедралната църква “Св. София”, Амфитеатъра, църквата “Св. Богородица Перивлепта”, галерията за икони, църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Кл. Охридски, раннохристянската базилика, Самуиловата крепост – короната на града, църквата “Св. Богородица Каменско”, стария чинар – хилядолетното дърво в града и др. Свободно време. Нощувка.

3 ден: - Екскурзия срешу допълнително заплащане до манастириския комплекс "Св. Наум". Разглеждане на Билянините извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Разглеждане на манастирския комплекс “Св. Наум”: църквата "Св. Архангел Михаил и Гаврил", параклиса "Св. Петка" със светена вода. Недалеч от манастирския комплекс се намират изворите на реката Църни Дрим, която се влива в Охридското езеро - по желание разходка с лодка (срещу допълнително заплащане). Свободно време. Отпътуване за град Струга. Туристическа програма: изтичането на реката Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, паметника на Майка Тереза, паметника на Стружанката – символ на града, къщата на братя Миладинови. Свободно време. Отпътуване за село Калище. Посещение на скалния манастир "Св. Богородица Калишка”, църквата “Рождество Богородично”, параклиса “Св. Петър и Павел” със светена вода и хотелски комплекс “Бисер”. Възможност за организиране на вечеря в местен ресторант с жива музика. Нощувка.

4 ден: Отпътуване за България. Около обяд пристигане в Скопие – столицата на Република Македония. Кратък престой и разглеждане забележителностите на града - старият квартал “Вароша”; църквата "Св.Спас" със саркофага на Гоце Делчев; новият център на града. Свободно време. Пристигане в София вечерта.

****

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единия или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: валидни документи за самоличност: лична карта или международен паспорт. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

***

"ГЛОБУЛ ТУРС"ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “ЕВРОИНС” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Христофор Колумб” 43, застрахователна полица № 03700100000845 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2016 г. до 24:00 часа на 31.12.2016 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

*** 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 96.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч