Гладка и нежна кожа с професионална PTF фотоепилация на интим и мишници за жени в Milano Beauty Center!

УСЛОВИЯ

Описание:

 Премахнете нежеланото окосмяване и се радвайте на чиста, гладка и нежна кожа в Milano Beauty Center

 

 


Офертата включва:

 • Една процедура PTF фотоепилация на пълен интим + мишници да жени
 • Продължителност на процедурата - 30 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.06.2016
 • Необходима е резервация на час, поне един ден по-рано, на телефони: 0893 718 728 и 0879 103 128, най-късно 7 дни преди датата на изтичане на ваучерите
 • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи
 • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – 24 часа преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи
 • Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица
 • Задължително е представянето на разпечатан ваучер при записан час и посещение на центъра. В случай, че лицето не носи разпечатан ваучер, часа отпада и платената сума за ваучера се губи
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • Работно време: понеделник - неделя: 10.30 - 21.00 часа
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Методът използва интензивна пулсова светлина, която се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която преминава през косъма и достига до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и той бива отстранен, без това да уврежда кожата.

PTF Фотоепилацията позволява да се третират различни типове окосмяване (от много светли до черни косми). Тя се прилага с еднаква ефикасност при кожи с различна степен на пигментиране (тен). Методът може да бъде прилаган и през летния сезон и не крие рискове от пигментиране и изгаряне на кожата, като единствено е необходимо да се спазва изискването 7 дни преди и след процедура да не се излагате на интензивна слънчева светлина(плаж) или солариум и върху изложените в ежедневието на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор.

PTF Фотоепилацията е подходяща е за прилагане върху всички части на тялото и лицето. Процедурата е напълно безболезнена, безопасна и с гарантиран дълготраен ефект. За да бъде постигнат този дълготраен ефект е необходимо да бъдат направени от 7 до 10 процедури. Броят на необходимите процедури се определя индивидуално, в зависимост от типа кожа и косъм на отделния човек. Процедурите се извършват през интевал от 21 до 30 дни.

Процедурата е неефективна при третиране на: Бели косми (поради липсата на меланин в тях); При жени, по време на месечния им менструален цикъл (поради хормоналния дисбаланс).

Не се допускат извършване на процедури при: Оперирани от рак и от сърце. Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза. Бременни жени и кърмачки. Епилептици. Некомпресиран диабет и хипертония.

При извършване на процедурата е необходимо да има видим косъм (около 1-3 мм).

 

****

В Milano Beauty Center ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano, CHI, Orly, Glory.

Доверете се на професионализма!

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 • 1
  irina ivanova от 30.06.2016 г. 16:01

  Дамата, която извърши процедурата, беше изключително мила. За съжаление от процедурата няма никакъв ефект. Ходила съм многократно на фотоепилация и смятам, че или уредът не е добър или поради някаква друга причина, но нямаше никакъв резултат.

-82% 110.00 лв. 19.99 лв.

За Milano Beauty Center - Света Троица:

Подобни оферти