Почувствайте се добре в кожата си! Процедури, оформящи силуета - липо лазер и радиочестотен лифтинг, бонуси от Mistrella

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Стопете излишните сантиметри при нас! 

Заповядайте в студио "MiStrella" и се възползвайте само тук от иновативния апарат за отслабване и извайване на силуета BODY SHAPE RF!

 


Офертата включва:

 • LIPO LAZER на зона по избор и лимфен дренаж / LIPO LAZER пакет от 8 процедури / Радиочестотен лифтинг на зона по избор ,подарък липолазер и лимфен дренаж / Радиочестотен лифтинг подарък липолазер и лимфен дренаж пакет от 8 процедури- според избрания ваучер.
 • Зоните за избор са: корем, бедра, гръб, двойна брадичка.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 25.02.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час на тел.: 0888/327-403 Дарина Виденова.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: от понеделник до събота: от 10:00 до 19:00 ч.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • Всички общи условия на Дийлс ООД.

Стъпки на процедурата:

BODY SHAPE RF е иновативна апаратура за радиочестотен лифтинг, предназначена за стягане и оформяне на тялото, локално третиране на мастни натрупвания и целулит за постигане на траен и бърз естетичен ефект, подобряване състоянието на кожата, чрез активно стимулиране производството на колаген и еластин, третиране на двойна брадичка и лице. 
Ако и Вие искате да изгладите несъвършенствата на Вашия силует и да се чувствате по-добре в собствената си кожа, не се колебайте!

Липолазер:
Освен апаратурата BODY SHAPE, в студио "MiStrella" ще може да се възползвате и от комбинирани процедури за отслабване чрез липолазер и вибриращата машина Crazyfit Massage.
Липолазерът е една от най-новите тенденции в отслабването. Ефектът му се води алтернативна и много по-лека и безболезнена форма на липосукцията. Технологията на уреда използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства физически и биологически с мастните клетки. Това води до промяна на химичния състав на клетките и предизвиква освобождаване на ензима Липаза.
След процедура с него е препоръчана физическа активност, а машината Crazyfit e изключително подходяща, защото без усилие изгаряте калории.
Демонстрационно видео на Crazyfit: https://support.google.com/youtube/?p=report_playback
Тел. за записване: 0888/327-403 Дарина Виденова
 
****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 • 1
  Татяна Бояджийска от 27.01.2016 г. 08:12

  Процедурата е приятна. Нивото на обслужване е много високо. Много съм доволна. Давам отлична оценка. Оценка 5 - отлично.

-58% 35.00 лв. от 14.80 лв.

За Салон за красота Mistrella: