Поставете стабилни основи! Съкратен курс по катерене и курс по "горна" и "долна" осигуровка в спортен клуб Чудните скали

УСЛОВИЯ

Описание:

Опитайте нови приключения, присъединете се към спортен клуб "Чудните скали"!

Всеки е добре дошъл - изживейте вълнуващи моменти!


Офертата включва:

 • Съкратен курс по катерене и курс по "горна" и "долна" осигуровка.
 • Програма: 5 дни, по 2 часа практика.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 17.03.2016 г.
 • Необходимо е да запишете час на тел.: 0888 888 006; 0894 53 54 63
 • Тренировките се провеждат на адрес: гр. Варна, ж.к. Бриз II, бивш плувен комплекс "Юрий Гагарин".
 • Тренировките започват от 18:00 ч. и продължават до 22:00 ч. (всеки ден).
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер при първото си посещение.
 • Всеки може да закупи един ваучер за себе си, който важи един месец от първото посещение.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Детайли за програмата
В програмата са предвидени 5 дни по 2 часа практика, която се провежда на изкуствената стена в Плувния комплекс на стадион „Юрий Гагарин“.
Стената за катерене е едно уникално съоръжение, комбинира възможностите да се практикуват най-различни стилове на катерене при максимална безопасност и отговаря на стандартите за сигурност. На стената предоставяме възможност за разнообразни тренировъчни програми специално подбрани от професионални инструктори, в зависимост от индивидуалните възможности.

Основни теми в курса по катерене са запознаване екипировката, необходими възли, техники на осигуряване на горна и долна осигуровка.

Инструктор: Аспарух Вълчев, сертифициран към БФКА, удостоверение N 4718/20.12.2004 г. (с над 25 проведени курса и множество обучения по катерене).

Основни акценти по време на курса:
• Запознаване с видовете катерене и инвентара.
• Възли.
• Боравене с въжета и катерачен инвентар.
• Осигуряване при различните варианти на катерене.

*****

Информация за клуб "Чудните скали"

Спортен клуб "Чудните скали" е сдружение с нестопанска цел, регистрирано във Варна 2008 г. Основни дейности на клуба са спортното и скално катерене, планинарство, алпинизъм, ски, сноуборд, каяци, водолазно дело, парапланеризъм, стрелба с лък, алтернативни и спортове на открито. Сдружението е член на Българската Федерация по Катерене и Алпинизъм.
Приоритет са Заниманията с деца и младежи. Дейностите се ръководят от квалифицирани инструктори по катерене, планински водачи, ски и сноуборд учители, в присъствието на медицинско лице. От ноември 2009 г. клубът разполага с изкуствена стена за катерене, на която се провеждат свободни тренировки и курсове по катерене.

Новата стена за катерене на Спортен клуб "Чудните скали", се намира в залата на Плувен комплекс "Юрий Гагарин" в близост до бензиностанция "ОМВ" - "Чайка", в източната част на град Варна.

Клубът обединява хора с различни умения и възможности, за които приоритет са заниманията на открито – сред природата. Спортното и скално катерене се открояват като едни от основните спортове, но освен тях, много други, като: гребане с каяк, ски, сноуборд, алпинизъм, спелеология, парапланеризъм, приключенски зелени училища за децата, планинарство и разнообразни екстремни преживявания, позволяват на екипа от ентусиасти да се впуска в приключения целогодишно.
Сдружението и неговите членове са приветстващи и винаги готови за нови приключения и предизвикателства, а приоритет са работата с деца и младежи. 

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 • 1
  Нели Арнаудова от 17.03.2016 г. 10:40

  Не е въведен коментар.

-50% 30.00 лв. 15.00 лв.

За Спортен клуб "Чудните скали":

Подобни оферти