Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Потвърдено пътуване! Септемврийски празници на остров Лефкада, Гърция! 3 нощувки със закуски, транспорт и водач!

УСЛОВИЯ

Описание:

За почивните дни през септември планирайте пътуване до красивия о. Лефкада!

Пътувайте със Запрянов Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 60 лв., на човек, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус/микробус за международни пътувания
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* (гр.кат. С) на о-в Лефкада
 • Водач по целия маршрут
 • Здравна застраховка с покритие 2000 евро от ЗК Евроинс до 65г.
 • Доплащате останалата сума от пакета в офиса на "Запрянов травел", при подписване на договара си или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • За единична стая + 90 лв. към пакета за възрастен в двойна стая
 • Целодневен круиз - 20 евро
 • Тур до град Лефкада и манастира Фанероменис - 10 евро
 • За деца до 12г. - цена с отстъпка 10 % от пакетната цена, доплаща се към туоператора
 • За здравна застраховка за лица над 65г.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на отпътуване: 21.09. - 25.09.2016г. Отпътуване от София
 • Ваучерът е валиден до 16.09.2016г. за сключване на договор с туроператора
 • След закупуване на ваучер е необходимо да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

І Ден – Отпътуване от храм-паметник „Ал. Невски” гр София в 22.00 ч. Преминаване на граничните пунктове Кулата и Промахон. Нощен преход.
ІІ Ден –Пристигане преди обяд на остров Лефкада. Островът, който се намира в Йонийско море , част от „Седемте Йонийски острови”, е един от двата гръцки острова, до които се стига чрез мост. Островът предлага едни от най-красивите плажове и обагрени в синьо-зелено кристални морски води. При възможност настаняване веднага в хотел, ако няма налични стаи, настаняването става след 14ч. Свободно време. Нощувка.
ІІІ Ден – Закуска.. Свободно време или по желание целодневен круиз . Круизът потегля сутринта, има няколко спирки и обикаля по следния маршрут: плажът Порто Катсики-един от най-известните пясъчни плажове с кристални води,о-в Кефалоня-най-големият от групата Йонийски острови- посещение на най-северното му пристанище Фискардо и свободно време, о-в Итака-известен като роден край на прочутия Омиров герой Одисей, остров Меганиси и пещерно приключение-навлизане в пещерата Папаниколи за снимки, където по време на Втората Световна война адмирал Латридис крие подводницата си, о-в Скорпио-известен в цял свят като острова на Онасис, о-в Мадури-където е роден и творил големият гръцки автор Аристотелис Валаоритис.Завръщане в хотела. Нощувка.
ІV Ден – Закуска. Свободно време или по желание тур до град Лефкада-главен град на острова. Заобиколен е от морето и морско езеро- един от известните резервати на Йонийско море. Градът има свой дървен «Мост на въздишките или на влюбените», както го наричат местните, придавайки Венециански привкус на градчето. Близо до село Фрими, малко извън града се намира Манастирът Фанероменис, който е музей на църковното изкуство. Завръщане в хотела. Нощувка.
V Ден – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в гр. София късно вечерта.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

При покачване цената на горивата агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите.

*****

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-20% 299.00 лв. 239.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: