Септемврийски празници на изумрудения остров Лефкада, Гърция! 3 нощувки със закуски в хотел 3* и транспорт, от Вени Травел!

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете една кратка ваканция за почивните дни през септември на о. Лефкада, Гърция!

Изберете Вени Травел за една незабравима ваканция!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 50лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус 3* за международен превоз
 • 3 нощувки със закуски, в двойна стая, в хотел 3*, Нидри
 • Екскурзоводско обслужване на български език
 • С групата пътува представител от ВЕНИ ТРАВЕЛ
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Допълнителни екскурзии и посещения
 • Доплащане за стая изглед море - 30 лв. на стая
 • Медицинска застраховка – 8 лв./турист, за лица до 69 год. За лица от 70 до 85 години - 12 лв.
 • За единична стая - 110 лв. към пакетната цена
 • За дете от 2 до 10г., настанени с 2-ма възрастни в стая – 70 % от пакетната цена
 • Доплащане за вечеря в хотела - 10 евро на турист на вечер /без включени напитки/
 • За отпътуване от: Варна, Шумен, Разград ( при минимум 15 туриста) - 36лв; Русе, Велико Търново, Габрово - 36 лв; Стара Загора - 32 лв; Пловдив - 26 лв.
 • Настаняването в автобуса е по реда на записване, по желание можете да доплатите за предни места

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 21.09 - 25.09.2016г. Отпътуване от София и др. градове
 • Ваучерът е валиден до 16.09.2016г. за подписване на договор с туроператора
 • След закупуване на ваучер, в 3- дневен срок, е необходимо да сключите договора в офиса или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите ваучера си на Вени Травел, разпечатан или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

1. ДЕН Отпътуване от : Варна в 17.00 ч. от ОМВ – Автогара, от Шумен в 18.00 ч. от отбивка 5- ти кмпосока Велико Търново –София –остров Лефкада .
от Русе в 20.00 ч. от паркинга на Централна ЖП Гара , от Велико Търново в 21.30 ч. от х-л „Етър“, от Габрово в 22.30 ч. от Лукойл до Дома на „Хумора и сатирата“ , от Стара Загора в 23.45 ч. от ОМВ – Автогара,
2. ДЕН от Пловдив в 01.00 ч. от х-л „Санкт Петербург “ - паркинг ОМВ, от София в 03.00 ч. от Автогара „Сердика“ /Бивш Трафик Маркет/.Пристигане на острова и в столицата Лефкада – късния следобед . Остров Лефкада, или още наричан Белия остров , е четвъртият по големина от групата Йонийски острови. От древни времена островът е свързан с географската област Акарнаня - основната суша посредством тесен провлак, а коринтяните допълнително улеснили достъпа прокопавайки и канал. Днес до острова може да се стигне през изграден тунел под морето, свързващ го с основната суша. Другият вариант за придвижване е по подвижен мост, откъдето се озоваваме директно в столицата на острова - Лефкада. Настаняване в хотел. Нощувка.
3. ДЕН Закуска. Свободно време. По желание /срещу допълнително заплащане / круиз "7 Йонийски острови" от пристанището Нидри с луксозен круизен кораб, по пътя се спира близо до най- красивия плаж Порто Кацики / избран е на 10 място по красота в света/ за фото - пауза, който е достъпен само по море и посещение на о. Кефалоня с предвидено време за кафе и шопинг. Връщане в хотела. Нощувка.
4. ДЕН Закуска.Възможност за допълнителна екскурзия /срещу допълнително заплащане по желание -10 евро/ -туристическа обиколка , която включва - посещение на интересни за туристие места: манастира „ Панагия Фанеромени”- построен 1634г., върху останките на древен храм, построен в чест на богинята Артемида. Разходка и разглеждане на крепостта „ Св. Мавра”, построена от французите през 14 век, Централния площад, Кметството, църквата“ Св. Мина” и венецианската църква „Св Спиридон”- построена през 1685 г. Музеят на грамофоните, Фолклорният музей и Археологическият музей. /ОТВЪН СЕ РАЗГЛЕЖДАТ/. Отпътуване за Нидри – свободно време. При хубаво време посещение на плажа Катизма. Нощувка .
5. ДЕН Закуска. Отпътуване за България. Вечерта прибиране обратно през София, Пловдив, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Русе ... Преминава се само през пунктовете, откъдето са се качили туристи.

Допълнителни екскурзии и посещения:

- Туристическа обиколка на осторов Лефкада – възрастен -10 евро/20 лева за възрастен , деца до 12 години -5 евро /10 лева
- Еднодневен корабен круиз по 7-те острова – 25 евро/50 лева за възрастен, деца до 12 години -12 евро/24 лева
- Такси за музеите: Музеят на грамофоните, Фолклорният музей - 2 евро и Археологическият музей - около 3 евро

Програма на круиза: обикалят се най-известните плажове и острови във Йонийско море, както следва:

1. Плажовете Порто Кацики и Егремни. След това се прави спирка с корабчето на 20 м от Порто Кацики за фото – пауза. Порто Кацики - най- красивият, спиращият дъха плаж на Йонийско море е трудно достъпен и не може да се спира с кораб на самия плаж.

2. Кефалония - най- големият остров в Йонийско море с много промени с ландшафта и неговите разнообразни природни красоти. Дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации пленяват посетителя. Единственото селище, останало недокоснато от земетресенията през 1953г. Спира се във Фискардо (много карсиво и китно градче) за кафе или обяд. Кратък престой, за да се отпуснете в един от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.

3. Итака - Островът на Одисей. Гостоприемният романтичен остров Итака, предлага идеалното място за спокойна почивка, интересни обиколки. Хармонично съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове.

4. Спира се до Меганиси( Пещера Папаниколис) , която през 1940г. по време на Втората Световна Война е била използвана като скривалище от Iatridis Navigator от легендарните Папаниколи подводници. Пауза за снимки.

5. Спира се до Скорпио- Спарти- Скорпиди ( трите острова на Онасис) - ще ни напомни за невероятната любов между корабния магнат Аристотелис Онасис и оперната певица Мария Калас.

6. Спира се до Мадури - остров, известен със своята вечнозелена растителност и на който е роден великият поет Аристотелис Валоуритис.

*****

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт), ЕГН на всеки турист; лична карта/паспорт номер и валидност.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите или непътуващия родител, паспорт или лична карта и акт за раждане.

******

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане:
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

******

Туроператор „Вени травел  – Венелина Рачева“  има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“  със застраховател „ Евроинс” АД  със седалище и адрес на управление: София 1000, бул. „Христофор  Колумб“ 43 и с полица  № 03700100000859 валидна до 04.01.2017

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 199.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа

Подобни оферти