Септемврийски празници на изумрудения остров Лефкада, с Вени Травел! 3 нощувки със закуски и вечери, в хотел Oazis 3* и транспорт!

УСЛОВИЯ

Описание:

За почивните дни през септември си подарете една кратка ваканция на о. Лефкада, Гърция!

Избетере Вени Травел и комфорта на хотел OAZIS 3*!

 


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 75 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – категоризация 2/3*
 • 3 нощувки със закуски и вечери, в двойна стая, хотел OAZIS 3* http://www.lefkadaoasis.gr/ ( или подобен)
 • Представител на Вени Травел по време на пътуването.
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка с туроператора.

Доплащания:

 • Туристическа обиколка на осторов Лефкада: възрастен - 10 евро за възрастен, деца до 12 години - 5 евро
 • Еднодневен корабен круиз по 7-те острова – 25 евро за възрастен, деца до 12 години -12 евро
 • Медицинска застраховка – 8 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 65 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина, на ЗАД ''Армеец''.
 • Допълнителни застраховки - по желание.
 • Входни такси за музеите: Музеят на грамофоните, Фолклорният музей /2 евро/ и Археологическият музей - около /3 евро/
 • Доплащане за единична стая - 110.00 лв.
 • За деца от 2 до 10 г, настанени с 2-ма възрастни – доплащате 70 % от цената за възрастен.
 • За транспорт от др. градове доплащате: Варна, Шумен, Разград - 50лв (при мин. 15 човека); Велико Търново, Габрово, Русе- 25 лв.; Стара Загора и Пловдив - 15лв

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 21.09 - 25.09.2016г. Отпътуване от София и др. градове.
 • Ваучерът е валиден до 31.08.2016г. за подписване на договор с агенцията.
 • След закупуване на ваучера е необходимо, в 3 дневен срок, да сключите договора си с туроператора, в офиса или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Данни за резервация: 3-те имена на латиница (по лична карта или задграничен паспорт), ЕГН , адрес, лична карта/ задгр. паспорт - номер, дата на издаване и валидност.
 • Необходимо е да предоставите ваучера на Вени Травел, разпечатан или по е-мейл: venitravel@abv.bg.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма:

1.ДЕН Отпътуване от : Варна в 17.00 ч. от ОМВ – Автогара, от Шумен в 18.00 ч. от отбивка 5- ти км, от Русе в 20.00 ч. от паркинга на Централна ЖП Гара , от Велико Търново в 21.30 ч. от х-л „Етър“, от Габрово в 22.30 ч. от Лукойл до Дома на „Хумора и сатирата“ , от Стара Загора в 23.45 ч. от ОМВ – Автогара,
2.ДЕН от Пловдив в 01.00 ч. от х-л „Санкт Петербург “ - паркинг ОМВ, от София в 03.00 ч. от Автогара „Сердика“ /Бивш Трафик Маркет/.Пристигане на острова и в столицата Лефкада – късния следобед . Остров Лефкада ,или още наричан Белия остров , е четвъртият по големина от групата Йонийски острови . От древни времена островът е свързан с географската област Акарнаня - основната суша посредством тесен провлак ,а коринтяните допълнително улеснили достъпа прокопавайки и канал . Днес до острова може да се стигне през изграден тунел под морето, свързващ го с основната суша . Другият вариант за придвижване е по подвижен мост , откъдето се озоваваме директно в столицата на острова - Лефкада. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
3.ДЕН Закуска. Свободно време. По желание /срещу допълнително заплащане / круиз 7 Йонийски острови от пристанището Нидри луксозен круизен кораб - по пътя се спира близо до най - красивия плаж Порто Кацики/ избран е на 10 място по красота в света/ за фото - пауза, който е достъпен само по море и посещение на о. Кефалоня с предвидено време за кафе и шопинг. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4. ДЕН Закуска.Възможност за допълнителна екскурзия /срещу допълнително заплащане по желание -10 евро/ -туристическа обиколка , която включва - посещение на интересни за туристие места: манастира „ Панагия Фанеромени”- построен 1634г., върху останките на древен храм, построен в чест на богинята Артемида. Разходка и разглеждане на крепостта „ Св. Мавра”, построена от французите през 14 век, Централния площад, Кметството, църквата „Св. Мина” и венецианската църква „Св Спиридон”- построена през 1685 г. Музеят на грамофоните, Фолклорният музей и Археологическият музей. /ОТВЪН СЕ РАЗГЛЕЖДАТ/. Отпътуване за Нидри – свободно време. При хубаво време посещение на плажа Катизма. Вечеря. Нощувка.
5.ДЕН Закуска. Отпътуване за България. Вечерта прибиране обратно през София, Пловдив, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Русе ... Преминава се само през пунктовете, откъдето са се качили туристи.

Програма на круиза: обикаля най-известните плажове и острови във Йонийско море, както следва:
1. Плажовете Порто Кацики и Егремни, като се спира на ЕГРЕМНИ ЗА ПЛАЖ - Свободно време за плуване и снимки. След това се прави спирка с корабчето на 20 м от Порто Кацики за фото – пауза. Порто Кацики - най- красивият , спиращият дъха плаж на Йонийско море е трудно достъпен и не може да се спира с кораб на самия плаж.
2. Кефалония - най- големият остров в Йонийско море с много промени с ландшафта и неговите разнообразни природни красоти. Дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации пленяват посетителя. Единственото селище, останало недокоснато от земетресенията през 1953г. Спира се във Фискардо (много карсиво и китно градче) за кафе или обяд. Кратък престой, за да се отпуснете в един от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.
3. Итака - Островът на Одисей. Гостоприемният романтичен остров Итака, предлага идеалното място за спокойна почивка, интересни обиколки. Хармонично съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове.
4. Спира се до Меганиси ( Пещера Папаниколис) , която през 1940г. по време на Втората Световна Война е била използвана като скривалище от Iatridis Navigator от легендарните Папаниколи подводници. Пауза за снимки.
5. Спира се до Скорпио- Спарти- Скорпиди ( трите острова на Онасис) - ще ни напомни за невероятната любов между корабния магнат Аристотелис Онасис и оперната певица Мария Калас.
6. Спира се до Мадури - остров, известен със своята вечнозелена растителност и на който е роден великият поет Аристотелис Валоуритис.

Забележителности на острова :
Заливът на Лефкас е на 35 км от град Лефкада. Той е атрактивно място за плажуване. В западната част са още Катизма, Гира и заливите Милос и Аяс. Няма да сбъркате, където и да попаднете! Катизма е идеален за скокове с парапланер, а във Василики и Янис са едни от най-добрите плажове за уиндсърфинг в света.
В покрайнините на Нидри се намира прочутият водопад Димосари. В древността в този район е имало множество воденици, а целият остров е богат на подпочвени води, благодарение на което е и толкова зелен.

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.
Места за отпътуване и връщане :
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:

Лична карта или валиден международен паспорт.
Лица под 18 г., пътуващи без или с 1 родител, трябва да представят нотариално заверено пълномощно/декларация/ от липсващия родител/и - оригинал и копие.
Акт за раждане
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната по маршрута страна.

*****

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ със застраховател „ Евроинс” АД със седалище и адрес на управление: София 1000, бул. „Христофор Колумб“ 43 и с полица № 03700100000859/08.12.2015, валидна до 04.01.2017г.

****

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Топ цена 275.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа

Подобни оферти