Шоколадов релакс! 70 минутен шоколадов масаж на цяло тяло + зонотерапия в Wave Studio - НДК

УСЛОВИЯ

Описание:

Потопете се в света на релакса в центъра на София с регенериращ шоколадов масаж, извършен от професионален рехабилитатор, познаващ всеки сантиметър от човешкото тяло.

Отдайте се на емоциите и презаредете сетивата си с нова енергия и нови желания за живот, които със сигурност шоколадът и масажът ще предизвикат!

Бъдете смели в очакванията си, защото в Wave Studio - НДК мечтите Ви ще се сбъднат!

 


Офертата включва:

 • Релаксиращ масаж на цяло тяло с шоколадов крем + тонизираща зонотерапия на ходилата и ароматерапия.
 • Времетраене на масажа: 60 минути.
 • Процедурата се извършва от рехабилитатор с дългогодишен опит в масажните лечебни практики.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 11.01.2016 г. до 29.02.2016 г.
 • Необходимо е да запишете час минимум два дни предварително на тел. 0889 15 36 72.
 • При невъзможност за посещение в уговорения ден и час резервацията може да бъде отменена до 24 часа преди уговореното време. В случай, че не отмените резервацията в посоченият срок и не спазите уговореният час, ваучера ще се счита за използван.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 мин. ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: Понеделник - Събота: 10:00 – 19:00 часа
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Офертата включва:

* Релаксиращ масаж на цяло тяло с шоколадов крем или с шоколадово олио;
* Тонизираща зонотерапия на ходилата на базата на акупресурата;
* При извършване на услугата се използват натурални био продукти на основата на какаото и шоколада;
* Процедурата е съчетана с релаксираща формула музикотерапия за подсилване на релакса.

Шоколадовият масаж глади кожата като с кадифена ръкавица, а ароматът е направо зашеметяващ. Няма насищане на сетивата. И без да му се възлагат особени задачи, той работи за пълния релакс на тялото и душата. Помага на хора, които са изтощени, преуморени и напрегнати. Плавните движения успокояват нервната система и правят кожата сатенена.

Шоколадът има уникални свойства - той овлажнява и тонизира тялото. Храни кожата с активни вещества, които попиват и действат на нервната система като антидепресант. Те помагат за изработване на хормони, най-важен от които е този на щастието. От всички плодове и растения какаовите зърна имат най-висок антиоксидантен потенциал. Те са добър източник на биологично активни вещества като витамин В1, В2, РР, провитамин А, микроелементи като магнезий, калий, калций, натрий и желязо.

Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Терапията бори умората, връща емоционалното равновесие, дава чувство на спокойствие и блаженство и вътрешна топлина.

Масажът с шоколад е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса. Наричат го още „масаж на усмивките“, защото действа като антидепресант - стимулира всички сетива и събужда ендорфините.

Зонотерапията е източноазиатски похват на масаж, прилаган от народни лечители през вековете, придобиващ все повече популярност в днешното динамично и натоварено ежедневие. Научно доказан метод на масаж за взаимната рефлеторна зависимост между отделните органи, акупункурните меридиани и рефлексогенните зони на стъпалата. Изключително тонизиращо и релаксиращо действие има при съчетанието й с цялостен масаж, в комбинация с благоуханни аромати, презареждащи всички сетива.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-48% 30.00 лв. 15.50 лв.

За Wave Studio НДК:

 • Wave Studio НДК
 • София, Подлез Галерия, бул. "България" (под моста на влюбените)
 • 02/421 4512
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти