Релакс с аромат на шоколад! 60-минутен шоколадов масаж на цяло тяло и рефлексотерапия в център за масажи Шоколад!

УСЛОВИЯ

Описание:

Потопете се в света на релакса с прекрасните свойства на шоколада в комбинация с релаксиращ и зареждащ масаж, извършен от професионален рехабилитатор, познаващ всеки сантиметър на човешкото тяло...

Елате в център за масажи Шоколад!


Офертата включва:

 • Релаксиращ масаж на цяло тяло с шоколадов крем и чист натурален шоколад и музикотерапия.
 • Времетраене на процедурата: 60 минути.
 • Към всеки един масаж клиентите получават и: рефлексотерапия на ръце + крака + глава и лице.
 • Процедурата се извършва от професионален рехабилитатор с над 7-годишен опит.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 17.04.2016 г.
 • Необходимо е да си запишете час предварително на тел. 0894201420.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: всеки ден от 10.00 до 21:00 ч.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Офертата включва:

* Релаксиращ масаж на цяло тяло с шоколадов крем и чист натурален шоколад;
* Тонизираща рефлексотерапия на ходила, ръце, глава и лице на базата на акупресурата;
* При извършване на услугата се използват натурални био продукти на основата на какаото и шоколада и чист натурален шоколад;
* Процедурата е съчетана с релаксираща формула музикотерапия за подсилване на релакса.

Шоколадовият масаж глади кожата като с кадифена ръкавица, а ароматът е направо зашеметяващ. Няма насищане на сетивата. И без да му се възлагат особени задачи, той работи за пълния релакс на тялото и душата. Помага на хора, които са изтощени, преуморени и напрегнати. Плавните движения успокояват нервната система и правят кожата сатенена.

Шоколадът има уникални свойства - той овлажнява и тонизира тялото. Храни кожата с активни вещества, които попиват и действат на нервната система като антидепресант. Те помагат за изработване на хормони, най-важен от които е този на щастието. От всички плодове и растения какаовите зърна имат най-висок антиоксидантен потенциал. Те са добър източник на биологично активни вещества като витамин В1, В2, РР, провитамин А, микроелементи като магнезий, калий, калций, натрий и желязо.

Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Терапията бори умората, връща емоционалното равновесие, дава чувство на спокойствие и блаженство и вътрешна топлина.

Масажът с шоколад е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса. Наричат го още „масаж на усмивките“, защото действа като антидепресант - стимулира всички сетива и събужда ендорфините.

Рефлексотерапията е източноазиатски похват на масаж, прилаган от народни лечители през вековете, придобиващ все повече популярност в днешното динамично и натоварено ежедневие. Научно доказан метод на масаж за взаимната рефлеторна зависимост между отделните органи, акупункурните меридиани и рефлексогенните зони на стъпалата. Изключително тонизиращо и релаксиращо действие има при съчетанието й с цялостен масаж, в комбинация с благоуханни аромати, презареждащи всички сетива.

* * *

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 14.90 лв.

За Център за масажи "Шоколад":

Подобни оферти