Синхронен масаж за двама с ароматен пилинг и етерични масла: ягода и шампанско, жасмин или грозде в СПА център Pro Therapy!

УСЛОВИЯ

Описание:

Релаксирайте заедно с любим човек и се заредете с енергия!

Направете си процедури за пълно обновяване на кожата на цялото тяло: комбиниран масаж с пилинг с лек скраб и ексфолиращи частици и етерични арома масла. Луксозна терапия за двама, изпълнявана от двама рехабилитатори синхронно изцяло с еко спа продукти.

За една регенерираща процедура с освежаващ ефект - заповядайте в новия СПА център Pro Therapy!


Офертата включва:

 • Синхронен масаж за двама с ароматен пилинг и етерични масла: ягода и шампанско, жасмин или грозде
 • Продължителност на масажа: 60 минути
 • Масажът се изпълнява синхронно от двама масажисти, в две отделни кабини
 • По време на масажа се използват български етерични масла на Христина. Използваните аромати за терапията се избират от клиента според личните му предпочитания: ягода и шампанско, жасмин, грозде или други

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 22.12.2016 г.
 • Необходимо е да запишете час предварително на тел. 0896 76 02 76 - В. Замфирова или тел. 0897 60 44 59 - А. Петков
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 мин. ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: Вторник - Неделя: 11:00 - 19:00 часа, Понеделник: почивен ден
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Повече за процедурата:

Пилингът е важен за поддържане на красивата, чиста и здрава кожа. Порите трябва да се поддържат чисти, а не запушени с излишна мазнина, прах, козметика и други външни продукти. Различните масажи с пилинг целят да отстранят мъртвите клетки от повърхността на кожата.

Жизненият цикъл на клетките има продължителност 4–5 седмици, след това те умират, натрупват се на повърхността на кожата и ако не ги премахнем от там, мътният, безжизнен тен, пъпките и лишеите са ни гарантирани. Истината е, че когато искаме да запазим по-дълго здравето и младостта на епидермиса си, всекидневните водни процедури не са достатъчни – той се нуждае от редовно и основно третиране, другото име на което е пилинг.

Пилинг (от английското peel – излющване) е процедура, представляваща почистване на кожата в дълбочина. При това от повърхността на епидермиса се отделят всички мъртви клетки и в резултат тенът ни се освежава, порозовява, изглажда. Освен всичко друго пилингът стимулира възпроизводството на клетките и подобрява кръвоснабдяването им.

Видове масажи:

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ - Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообращението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ - Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се напрежение и подпомага възстановителните сили на организма. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата.

СПОРТЕН МАСАЖ - Спортно-възстановителен масаж за стимулиране обмяната на веществата и възстановяване на мускулите след физическо натоварване.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ - Прилага се с цел профилактика и освобождаване на натрупаното напрежение. Представлява комбинация от механични въздействия върху кожата и подлежащите тъкани. Осъществява се чрез специални похвати и се прилага при различни травматични и вътрешни заболявания, при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите и много други. Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо.

* * *

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 • 1
  Ivaylo Ruskinov от 22.11.2016 г. 15:01

  Не е въведен коментар.

-67% 90.00 лв. 29.50 лв.

За Спа център Pro Therapy:

 • Спа център Pro Therapy
 • гр. София, жк Бели Брези, ул. Смърч 22-24
 • 0896 76 02 76, 0897 60 44 59
 • вторник - неделя: 11:00 - 19:00 ч., понеделник: почивен ден

Подобни оферти