Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

Време е за театър! "Скъперникът" от Молиер на 21-ви март (понеделник) в МГТ "Зад канала"

УСЛОВИЯ

Описание:

"През скечове, жонглиране и експресивни жестомимики, актьорите ще изтанцуват комичния Молиер през философията на Абаджиева и двата часа ще минат неусетно. А в края ще отекне грандиозната реплика:

„Кой съм аз, къде съм аз, какъв съм аз? Аз съм мъртъв..." без кутията с парите.

Гледайте "Скъперникът" от Молиер на 21-ви март (понеделник), 19.00 часа в МГТ "Зад канала"!


Офертата включва:

 • Eдин билет за постановката "Скъперникът" на 21-ви март (понеделник)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: на 21.03.2016 г. (понеделник), от 19.00 ч.
 • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и предварителна резервация на тел. 02/ 944 24 48.
 • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
 • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
 • Работно време на билетна каса: Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00 часа; Събота и Неделя: 13:00 - 19:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

СКЪПЕРНИКЪТ

от Жан - Батист Молиер 

постановка

Лилия Абаджиева

 

сценография и костюми

Васил Абаджиев 

в ролите: 

Владимир Пенев

Албена Михова

Антоний Аргиров

Евгени Будинов

Александър Кадиев

Луиза Григорова

Весела Бабинова

Иван Петрушинов

Владимир Димитров

Любомир Ковачев 

Арпагон - „скъперник, циция, проклетник и кожодер" - ще покаже всички симптоми на заболяването си в лицето на Владимир Пенев. Той параноично ще пази имането си дори от своите деца Клеант и Елиз (Весела Бабинова), въпреки че те не предявяват никакви претенции към него. В младите им глави се е настанила единствено любовта и желанието да се оженят за любимите си. А как е възможно това при баща, който реди дребни сметки за други женихи, чужди на влюбените им сърца? Да, обаче Клеант (оживен блестящо от Александър Кадиев) с помощта на верния си слуга Ла Флеш (Антоний Аргиров) няма да се даде лесно. И така действието се завързва достатъчно, за да има какво да се развързва до края.

През скечове, жонглиране и експресивни жестомимики, актьорите ще изтанцуват комичния Молиер през философията на Абаджиева и двата часа ще минат неусетно. А в края ще отекне грандиозната реплика: „Кой съм аз, къде съм аз, какъв съм аз? Аз съм мъртъв..." без кутията с парите.

От Стела Доковска

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Iv Dioni от 25.03.2016 г. 14:15

  Не е въведен коментар.

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти