Гореща испанска вечер в Зала България! Софийска филхармония, Цветан Недялков, китара и Иван Керековски, пиано, на 30.06, от 19ч, един билет

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте да се насладим на гореща испанска музика!

Произведенията на Глинка, Родриго, Де Файя и Римски-Корсаков - едно вълнуващо обяснение в обич към жизнеността и колорита на испанската култура и музикални традиции!

Концертен цикъл „Класиката в киното“

Диригент: КОНСТАНТИН ИЛИЕВСКИ
Солисти: ЦВЕТАН НЕДЯЛКОВ, китара; ИВАН КЕРЕКОВСКИ, пиано

Програма:

Михаил Глинка – Испанска увертюра №2 "Лятна нощ в Мадрид"
Хоакин Родриго – Концерт за китара и оркестър "Аранхуес"
Мануел де Файя – "Нощи в градините на Испания"
Николай РИмски - Корсаков – Испанско капричио

 

Офертата включва:

 • 1 билет на място според избрания ваучер, за концерта Софийска филхармония на 30.06, 19ч, Зала България
 • Местата са на партер - ценова зона 16лв (15 ред- среда) и ценова зона 12лв (15 ред - ляво и дясно).
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на залата.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.06., до 18.30ч., след това става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу 1 ваучер ще получите 1 билет на касата на Концертен комплекс “България”, ул. “Аксаков” № 1.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Слънчева програма в края на творческия сезон! Обиколка из познатата и непозната Испания с китарни ритми и усещане за пясъчен вятър и морски бриз.

Произведенията на Глинка, Родриго, Де Файя и Римски-Корсаков са най-цветният и пълен пътеводител на пътешественика и обяснение в обич към жизнеността и колорита на испанската култура и музикални традиции.

Цветан Недялков е сред най-изявените български китаристи, който виртуозно и с лекота приема предизвикателствата на няколко жанра.

Иван Керековски е млад български пианист, носител на множество международни награди и отличаващ се с собствен изтънчен стил и силно сценично присъствие.

Константин Илиевски е диригент, чиито програми неизменно са приемани най-топло и от публиката, и от критиката заради силния емоционален заряд, който носят.

Добре дошли в Испания!

ИВАН КЕРЕКОВСКИ е от малкото съвременни пианисти които не се боят от понятия като "традиция" и "занаят", придобили почти негативно значение в днешното време, богато на цели пианистични кариери изградени на изричното търсене на собствена индивидуалност като техен контрапункт. Обратно, благодарение на своето дългогодишно обучение срещнало го с най-изявени музиканти от цял свят, за този млад пианист именно преоткриването им води до истински съвременното, до истинската индивидуалност и самобитност.

Тръгнал по обичаен за повечето български пианисти път – на обучение в музикално училище (в НМУ "Л.Пипков" в класа по пиано на Мили Белчева), на награди от конкурси по пиано и камерна музика (като "Лист-Барток", "Класика и съвременност", "Млади виртуози", "Надежди, таланти, майстори", "Австрийска музика"), на майсторски класове в чужбина (напр. с Бруно Канино, Паул Бадура-Шкода, Емил Наумов, квартет "Талих", "Ансамбъл Модерн", Маркус Щокхаузен, Мено ван Делфт), както и на многобройни концерти и участия на фестивали като солист и като част от клавирно трио "Аполо" (като на фестивалите "Софийско лято", "Камерна сцена", "Европейски музикален фестивал", "Варненско лято" и др.), решаваща роля изиграва обучението му в Кралската Фламандска Консерватория в Брюксел при Боян Воденичаров. В Белгия участва като солист и като част от различни камерни формации в концерти и на фестивали като "Euroclassical" и "Een Podium voor de Passie" ("Подиум за страстта"), премиери на произведения на композиторите Линде Тимерманс и Филип Ламурис и майсторски класове по пиано и импровизация с Алексей Любимов, Антон Куерти и Фредерик Ржевски. След завършването на бакалавърската си степен през 2012 г., печели престижната белгийска стипендия "Вокасио" сред 300 кандидати в 12 специалности, която му позволява да завърши и магистратурата си там през юни 2015 г. В момента живее и работи в София като пианист на свободна практика.

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 • 1
  Таня Рангелова от 30.06.2016 г. 09:55

  Не е въведен коментар.

-25% 12.00 лв. 9.00 лв.

За Софийска Филхармония:

 • Софийска Филхармония
 • Концертен комплекс "България", ул."Аксаков" №1, София
 • тел. 987 76 56 (билетна каса)
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти