Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

"Ритъм енд блус 1" - Супер спектакъл с музика и танци в Малък градски театър "Зад Канала" на 15-ти май (неделя)

УСЛОВИЯ

Описание:

„Ритъм енд блус" 1 или животът такъв, какъвто може да бъде... ако стане музика!

“R & B” е авторски спектакъл на РУМЕН ЦОНЕВ. На него хрумва щурата идея за това необикновено музикално-театрално зрелище, което реализира съвместно с Малък Градски Театър "Зад канала" и неговите талантливи актьори.

Това е спектакъл изграден изцяло върху музика - музиката в нейните различни жанрови форми, музика представена с лека ирония към днешния ден, с финес и много майсторство в изпълнението, аранжимента и начина на поднасяне. Дори може да се каже, че това е един изключително добре измислен концертен спектакъл с прекрасна актьорска игра.

Ако обичате класиката, ако обичате операта, ако обичате фолклора, ако обичате рок енд рола, ако обичате поп музиката, ако обичате модерния R&B стил и джаза + всичките му вариации, ако обичате шоуто и емоцията и искате да презаредите с енергия - Гледайте "Ритъм енд блус" и се наслаждавайте от сърце на чудесата на сценичното изкуство.

В "Ритъм енд блус" на сцената са единадесет невероятни талантливи актьора. Те са най-добрите музиканти в Театъра и най-добрите актьори в Музиката. Спектакълът не се побира в никакви стилови или жанрови рамки. Те представят 83 различни музикални парчета, майсторски вплетени едно в друго и още толкова актьорски номера... Enjoy!

На 15-ти май (неделя), от 19.00 часа гледайте "Ритъм енд блус" 1 в МГТ "Зад канала"!


Офертата включва:

 • Един билет за постановката "Ритъм енд блус 1" на 15-ти май

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: на 15.05.2016 г. (неделя), от 19.00 ч.
 • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала".
 • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
 • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
 • Работно време на билетна каса: Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00 часа; Събота и Неделя: 13:00 - 19:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Спектакълът „Ритъм енд блус" 1

Негов „баща” е проф. Румен Цонев – композитор с международна известност, ръководител на Департамент „Театър” в Нов български университет – София, доктор на изкуствознанието и доктор на парижкия университет „Сорбоната”. Автор е на музиката на 180 театрални спектакъла, игрални, документални и анимационни филми, носител на много отличия, сред които и наградата „Бергман” (Стокхолм – 2000 г.). Спектакълът „Ритъм енд блус” прибави към тях два нови български приза – „Аскеер” 2007 и годишната награда за театрална музика на фондация „Маестро Димитър Вълчев”.

Какво е „Ритъм енд блус”? „Животът такъв, какъвто би могъл да бъде… ако стане музика” – отговаря проф. Румен Цонев. В спектакъла сцената е изцяло нейно владение. Актьорите ще препълнят с музика салона, слуха ви, душите ви… Ще звучат любими произведения от различни жанрове.

Като бели лебеди плуват актьорите на сцената на Малък градски театър “Зад канала” в спектакъла. Ятото на грациозните птици предвождат Петър Калчев, Албена Михова, Стела Стоянова и Жени Александрова- Лечева, които на палци ще играят на фона на безсмъртната музика на П. И. Чайковски.

В спектакъла актьорите Филип Аврамов, Йорданка Илова, Стоян Младенов, Милена Спиридонова, Христина Пипова, Красимир Спиридонов и Симеон Бончев се събират, за да танцуват по музиката на някои от най-популярните произведения на класиката. Те ще разкажат невероятни истории из живота на Бах, Хендел, Моцарт, Бетовен, Шуберт, Шопен, Росини, Пучини, Сен Санс, Чайковски и Рахманинов. 

"Искаме да поднесем по достъпен и забавен начин сложния репертоар в спектакъла - с произведения на едни от най-забележителните световни композитори, да направим разбираемо високото изкуство и за неизкушената публика. Шегите в представлението не са подигравка към класиката, а по-скоро самоирония на младите актьори към тяхното несъвършенство в сравнение със знаменитите майстори," отбелязва проф. Румен Цонев.

Сценографията и костюмите са на Петя Стойкова,
Видеодизайнът - на Светослав Кокалов, Владимир Алексиев и Филип Аврамов.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Hedi Dedikova от 18.05.2016 г. 08:51

  Великолепно изпълнение! Препоръчвам горещо на всички! Излязохме толкова заредени и пълни с положителни емоции! Всички актьори с отлично изпълнение! Благодаря Ви за удоволствието!

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти