Активни оферти на Комфорт Травел (1/)

Празнувайте Свети Валентин в романтична Венеция! 2 нощувки със закуски в хотел 3*, транспорт и водач от Комфорт Травел!

УСЛОВИЯ

Описание:

За Венеция не може само  да се разказва! Тя трябва да се види, да се изживее, да се почувства. Нищо не може да се сравни с възторга на всички човешки  сетива при допира с този град – „Градът на водата”, „Градът на Сан Марко”, „Градът на любовта”, „Градът на гондолите”, „Градът на Дожите”. Спомените от вкуса на италианското капучино, чашата кианти, ароматния  сладолед и топла, току-що излязла от пещта пица, са вечни и неповторими. А очите Ви никога няма да се уморят да съзерцават синята вода, внушителните сгради и дворци и ослепителния блясък на муранското стъкло, които ви заливат от всякъде.
Пътувайте с Комфорт Травел!

 


Офертата включва:

 • С един ваучер за един човек предплащате 34 лв. за:
 • Транспорт с комфортен автобус 3*.
 • 1 нощувка със закуска в района на Любляна.
 • 1 нощувка със закуска в района на Верона.
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".
 • Водач от агенцията по време на пътуването.
 • Останалата сума доплащате в офиса на агенцията.

Доплащания:

 • Билет за корабче до Венеция и обратно – 20 € (включва: двупосочен билет, такса паркинг и CheckPoint).
 • Обиколка на Венеция с местен екскурзовод – 10 €.
 • Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание на клиента, извън туристическата обиколка.
 • Вечеря в заведение с напитки – 20 €.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 13.02.2016 г. – 16.02.2016 г. 
 • Ваучерът е валиден до 08.02.2016 г. за закупуване и сключване на договор за организирано пътуване с Комфорт Травел.
 • Моля, преди да закупите ваучера, се обадeте в агенцията, за да проверите наличните свободни места.
 • Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучера, да се свържете с агенция Комфорт Травел, за да потвърдите резервацията си на тел: 02/846 81 07; 980 01 66; 0888 825 107 или на адрес: гр. София, ул. Черковна № 70.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА

София – Венеция – Верона  - София

1 Ден: 13.02.2016
Отпътуване оп София, пл. "Ал. Невски" в 06.00 ч. Транзитно пътуване през Сърбия и Хърватска. Пристигане в столицата на Словения, Любляна привечер. Според легендата градът е основан от Язон и аргонавтите, които след като открадват златното руно, отплават по Черно море, тръгват по Дунав, после по р. Сава и така стигат до река Любляница. Тук те се бият със злия дракон, успяват да го победят и така той става символ на града. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

2 Ден: 14.02.2016
Закуска. Кратка разходка из столицата, разположена красиво на река Любляница. Ще видите трите моста, една уникална за времето си конструкция, там където се събират трите реки – Сава, Крка и Любляница, старото кметство с фонтана Роба, паметника на Прешрек, драконвия мост и др. Отпътуване за Верона – града на влюбените, града на Ромео и Жулиета . Разходка из града , с разглеждане на : площад „Бра“, на който се намира неокласическата сграда на Общината и известната "Арена ди Верона" – римски амфитеатър, като Колизеумът, сградата на Филхармонията, порта Бра, фонтана Алп, паметника на Виктор Емануел II – обединителя на Италианската държава, една от най-хубавите търговси улици – "Мацини", средновековния площад Ербе - центъра на града през столетията, с веронското Капитело – трибуната, от която са огласявани градските укази и където наказвали осъдените. В средата на площада се намира римският фонтан ''Веронската Мадона''. Преминаваме през Арката с Реброто, излизаме на Пиаца дей Синьори – където от всяка сграда лъха величието на фамилията Скалиджери, с многобройните красиви сгради , Общинският дворец и 83-метровата кула Ламберти, наричана още "Кулата с камбаните", Дворецът на Скалиджери, паметника на Данте Алигери, умислен и вперил поглед в далечината. Но тъй, като сте във Верона, няма как да не се запалите по мита за "Ромео и Жулиета". Действието в едноименната трагедия се развива тук, по тези улици. Разположена недалеч от площад Ербе е "Къщата на Жулиета", с балконът, под който Ромео е пял и статуята на героинята, до която посетителите се докосват с желания за вечна любов. Свободно време, за да се потопим в празничната атмосфера на града. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3 Ден: 15.02.2016
Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони, от където с туристическо корабче, през Венецианската лагуна, се отправяме за кралицата на моретата - Венеция - град на канали, многобройни мостове, прелестни дворци. За нея е казано, че трябва да се посети поне веднъж в живота, защото няма друго такова място на света. Обиколка / по желание с местен екскурзовод /, започва от морския музей, Мостът на въздишките – закрит мост, направен от бял варовик, с малки прозорчета и каменни решетки, наречен така заради въздишките на осъдените, водени по него до Затвора в Двореца на Дожите - готическо здание, което в миналото е било резиденция на дожите – управляващи Венецианската република. Тук се намират градската тъмница, помещенията за изтезания и много удавени в злато зали, стаи и коридори и картини на велики майстори на четката. Продължаваме към централния площад Сан Марко – приказното сърце на Венеция, с едноименната Базилика "Сан Марко" - църквата на Венеция - превърнала се в символ на венецианското могъщество и богатство, Часовниковата кула , кулата Ламберти , сградите на Старата и Новата Прокурации. Продължаваме по тесните, като лабиринт улици, към мостът Риалто – търговския център на града, който в миналото е бил единственият начин да прекосиш Канале гранде. Възможност за разходка с гондола. Свободно време. Привечер отпътуване за България. Нощен преход.

4 Ден: 16.02.2016
Около обяд пристигане в София на пл. "Ал. Невски". 

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

*****

Допълнителни условия: 
 Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт.
 Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
 Деца, пътуващи с един или без родители, представят нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – оригинал и копие.
 Местата в автобуса са по реда на записване в агенцията.
 Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
 За всяка екскурзия се предвижда минимален брой участници.
 За плащане на екскурзии на място не се приемат кредитни карти.
Няма  визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни. Офертата е валидна при минимум 40 туристи.
Срок  за  уведомяване  при  не достигната  минимална  бройка  за  осъществяване  на  екскурзията – 5 дни преди  пътуването.
Местата  в  автобуса  са  по  реда  на  записване  в  агенцията.
Агенцията  си  запазва  правото  на  промени  в  последователността на изпълнение  на  програмата и на промени на програмата, при независещи от нея обстоятелства. 

**** 

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма "КОФОРТ-ТРАВЕЛ 2010"ЕООД е застрахована от ЗАД "ЕВРОИНС" със застрахователна полица № 0064738

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-10% 320.00 лв. 285.00 лв.

За Комфорт Травел:

 • Комфорт Травел
 • гр. София, ул. Черковна № 70
 • 02/846 81 07; 980 01 66; 0888 825 107
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти