Панорамен тандемен полет с парапланер от Витоша, Сопот, Беклемето или Конявската планина със заснемане с HD аction камера от Dedalus Paragliding Club

УСЛОВИЯ

Описание:

Падате си по екстремните изживявания?

Подарете си един незабравим ден сред красивата природа на Витоша, Беклемето, Сопот или Конявската планина!

Възползвайте се от предложението на Дедал/ Dedalus Paragliding Club и полетете като птиците!


Офертата включва:

 • Панорамен тандемен полет с парапланер + заснемане с HD аction камера - от Витоша, Сопот, Беклемето или от Конявската планина
 • Времетраене: 20 минути
 • Парапланерът е пилотиран от опитен лицензиран тандемен пилот

Доплащания:

 • Транспорт до мястото за летене

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера за ползване: до 30.11.2016
 • ВАЖНО! Запазването на ден и час за летене трябва да стане сутрин в 9.30ч в деня, в който искате да летите или по-рано на тел. 0899 900 032 най-късно до 30.09.2016 г. В противен случай ваучерът се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява
 • ВАЖНО! При лоши, неподходящи атмосферни и метереологични условия или по преценка на инструктора полетът може да се отмени за друга дата или за друго местоположение.
 • При закупуване на ваучер и отказване от страна на клиента за използването му, парите не се възстановяват
 • Необходимо е да представите разпечатан ваучер
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Дийлс ООД

Какво ви е нужно:
1. Удобни обувки (без джапанки и токчета :). За предпочитане високи туристически обувки - за стабилно излитане и кацане.
2. Подходящо за сезона облекло.
3. Страст да полетиш.

Къде:
Излитането от планина и хълмове се извършва на множество места, сред които - Витоша, Рила - Боровец или връх Калин, Пирин - Банско или връх Ореляк до Гоце Делчев, в района на Дупница, Кюстендил и Благоевград - Конявска планина - Телевизионната кула, Златица, Сопот, Враца, Монтана, Шумен, Варна и др. За тях ви необходимо да отделите цял ден. В зависимост от метеорологичните условия и най-вече силата и посоката на вятъра. 

През топлите месеци на годината е възможно да прелетим стотина километра, използвайки за гориво единствено издигащия се топъл въздух -термиките.

Тандемни полети с парапланер се извършват както в почивни, така и в работните дни от седмицата, през цялата година. Всеки сезон предлага свой вид очарование.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 • 2
  Недялка Георгиева от 04.10.2016 г. 16:35

  Страхотно преживяване !!! Изключително професионално организиран полет от пилота - Димитър !!! Хасково, 01.10.2016г

 • 1
  Anonimen от 17.10.2016 г. 10:30

  Преживяването си заслужава. Но зависи от вятъра и ако имате късмет може да летите дълго, но може и да се въртите в кръг и кратко. Организационно се получават недоразумения. Предложиха ми транспорт от Драгалевци до Витоша с техни коли, но никой не ми каза, че няма да ме върнат обратно, ако го знаех, щях да се кача с моята кола, а не да вървя пеша и да слизам на стоп. Видеозаснемането - имаше клиенти, на които казаха, че паметта на камерата е пълна и не могат да им запишат видео, търсеха как да изтриват стари файлове на момента, нямаха флашки, ползваха памет карти на телефоните на клиенти.

-50% 220.00 лв. 110.00 лв.

За Dedalus Paragliding Club:


Подобни оферти