Терапия за подпомагане лечение на акне и проблемна кожа, светлинна терапия в център Здраве и красота!

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в център Здраве и красота и се доверете на професионалната грижа за лицето!


Офертата включва:

 • Терапия за подпомагане лечение на акне и проблемна кожа и светлинна терапия в център Здраве и красота.
 • Времетраене на процедурата - около 60 минути.
 • За постигане на максимален ефект се препоръчват минимум 4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата/.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 29.03.2016 г.
 • Необходима е предварителна резервация на: 0878 640 085; 0888 94 11 65.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се счита за използван.
 • При неявяване в записан от клиента час или закъснение повече от 15 мин., ваучерът се счита за използван и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: понеделник-петък: 10.00-19.00 ч.; неделя: 10.00-15.00 ч.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.

Терапията включва следните стъпки:

1.Почистване на лицето с тоалетно мляко.
2. Ултразвук на лице с подходящ пилинг, съдържащ минерали от Мъртво море.Целта е лицето да се почисти от дълбокизамърсявания, комедони, мъртви клетки и излишно замърсяване.
3. Безиглена мезотерапия с успокояващ серум,който видимо успокоява раздразненията и намалява склонността към тяхната поява.Подсилва защитната функция на кожата,активно хидратира и възстановява епидермиса.
Активни субстанции.
Алантоин.
Екстракт от алое, лукреция.
Екстракти от кестен,липа и кипарис.
Провитамин В5/d-pantenol/.
4.Светлинна терапия с поляризирана светлина на проблемните места,подпомагаща лечението на кожата иуспокояваща раздразненията.
5.Нанасяне на подходящ крем ,който ограничава развитието на бактерии и предотвратява появата на пъпки.Извършва се с инфрачервен масажор за 100%-но усвояване на крема.
В центъра можете да получите компетентна информация и препоръки за здравословен начин на живот,довеждащ до пълен баланс на здравето.

 

Ултразвуков пилинг
Ултразвукът широко се прилага в медицинската практика с терапевтична цел,а от няколко години намира приложениеи в естетичната медицина. Ултразвуковият пилинг ни дава възможност за по-дълбоко почистване,без зачервявания ибелези.Кожата се затопля,подобрява се кръвообръщението,отварят се порите,лицето се почиства от дълбокитезамърсявания,комедоните,мъртвите клетки и излишното омазняване.
Процедурата е безболезнена,кожата не се зачервява или подува.Основно предимство на ултразвуковия пилинг е че премахва само мъртвите клетки,без да травмира младите.Благодарение на дълбокото почистване на кожата,естественото и овлажняване се подобрява.Горният слой на епидермиса се обновява,кожата става мека,свежаи подмладена.Процедурата активира обмяната на веществата,усилва регенерацията на тъканите, стимулира производството на колаген и еластинови фибри и тонизира мускулите на лицето.

Безиглена мезотерапия
Мезотерапията е един от най-ефективните методи за справяне с акне и проблемна кожа.Безиглената мезотерапия е неинвазивна-без да се нарушава целостта на кожата.Тя е насочена специално за тези,които искат да подобрят състоянието на кожата си,нейната еластичност,мекота и свежест,без да изпитват болката от убождането с игли.
Чрез мезотерапия клетките на кожата се стимулират да произвеждат повече колаген и се вкарват в дълбочина подходящи хранителни вещества.Безиглената мезотерапия е елегантна,приятна,полезна процедура за всичкивъзрасти и сезони.Особено е подходяща за клиенти,които изпитват страх от игли и не понасят болка.В зависимост от проблемите,възрастта и нуждите на кожата се провеждат различен брой процедури,но мин.4-6 по един път седмично.

Светлинна терапия
Извършва се с швейцарски медицински уред на Zepter-Bioptron.Въздействието му се основава на комбинацията от различни дължини на светлинните вълни от видимия и инфрачервения светлинен спектър, което оказва положително влияние при лечението на различни здравословни проблеми още на клетъчно ниво. Не съдържа UV лъчи.
Уредът може да се използва както самостоятелно,така и за допълнение на различни терапии за лечение на редицазаболявания. Успешно се прилага при кожни заболявания,ревматични и ставни болки,постоперативни и посттравмичнирани,порязвания,изкълчвания,мазоли ,респираторни заболявания и др. С много добър ефект е при дерматологични икожни проблеми като акне, атопичен дерматит (екзема), псориазис, херпес, повърхностни бактериални инфекцииВ областта на козметиката може да подобри тена и структурата на кожата,като я прави по-еластична и подобрява тонуса и. Ефективно премахва следите от стреса и напрежението,подмладява и освежава кожата,създава чувство запълна релаксация и комфорт.

****

ЦентърЗдраве и Красота е нов модерен център за алтернативни методи на здраве, където всеки може да намери отговор на всички въпроси свързани със здравето и красотата на човек. В центъра се организират често семинари за водата - "Ти не си болен, а жаден",”Магнитотерапия и здраве”,”Най-нови открития в областта на храненето и хранителните добавкии др.

Центърът предлага:
Квантова диагностика с Биобтрон на цялото тяло,измерващ над 240 показатели; Процедури за премахване на бръчки,успокояване акне и подхранване на лицето със специална професионална апаратура; Магнитен масаж на гръбначния стълб,премахващ болките в гърба,врата,кръста и зареждащ енергийно;Цялостен или частичен масаж, Възстановителен масаж, Релаксиращ масаж, Спортен масаж, Лечебен масаж, Антицелулитен масаж, Китайски масаж, Ароматерапия, Светинна терапия с Биобтрон,Bowen Терапия и други.

*****

 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

Топ цена 21.90 лв.

За Център Здраве и красота:

Подобни оферти