Билет за вход и напитка за комеди вечер, дата по избор през юни, в The Comedy Club Sofia​, ул. Леге N8 - билет за един!

УСЛОВИЯ

Описание:

The Comedy Club Sofia е точното място за стендъп комедия в София! 

Клубът Ви кани на комедийно представление по Ваш избор през месец юни! Вземете пакет от билет за представление по ваш избор и безплатна бира или безалкохолна напитка, и прекарайте една страхотно смешна вечер в Comedy Club Sofia.

Заповядайте на ул. Леге N8!

 


Офертата включва:

 • Вход и 1 безплатна бира или безалкохолна напитка за комеди шоу на дата по избор, в The Comedy Club Sofia, за 1 човек
 • Ваучера трябва да предоставите разпечатан на място, за да послужи вместо билет.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 29.06.2016г, до 21.00ч, след това става невалиден.
 • Необходима е предварителна резервация на телефон тел. 0884 264 144, след 14:00ч
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Един човек с един микрофон разказва едни смешки в един бар и расмива едни хора. Това е стендъп комедия, а само при нас можете да гледате най-добрите комедианти на България:
Васил Ножаров, Иван Кирков и Николай Банков ще се погрижат усмивките да не слизат от лицата ви нито за миг.

Ако не сте гледали това шоу, имате последен шанс да поправите пропуска. Ако сте го гледали, предполагаме че искате да го видите пак

Следващи представления:

 

11ти юни 20:30 Животът на ергена

„… И животът бил хубав, докато мъжа не срещнал жената. И приятелите му решили да го заведат да се посмее като за последно, преди да се ожени.”

Как протича животът на ергена, преди да бъде изпратен в брачния живот, какви са навиците му, какво обича, какво мрази… Една фаза, през която всеки мъж минава, преди да сложи хълката.

15ти юни 22:00 Параненормално

В древния майски календар пишело, че на 15ти юни 2016 година звездите ще се изравнят с планетата Юпитер, която е водеща планета на Комедията, и в резултат в астралната карта на Ники Банков ще се появи соло шоуто му за пъви път на сцената на Комеди Клуб София. Ники ще говори за зодии, планети, прераждания, за това как жените разбират света толкова по-добре, защото имат усет за мистичната страна на живота, и за това какво той е научил от тях.

18ти юни 21:00 и 23:00 Черен хумор

Едно от най-обичаните стендъп шоута на българската сцена. Черният хумор има червена точка. Не е препоръчително да сте под границата на чувството за хумор. Също е добре да сте настроени за най-бруталните шеги с най-неприличните теми табу, с които само комедиантите на Комеди Клуб София могат да си позволят да се шегуват.

19ти юни Eurotrash – English Stand Up

Стендъп на английски с Даниел-Раян Сполдинг. Той е комедиант от Хърватия, но живее в Холандия. На 19ти ще говори на сцената на Комеди Клуб София за живота на един комик в Европа.

23ти юни 21:00 А едно време какво беше

Всеки понякога тъжи за отминалите дни, но комедиантът Иван Кирков малко е прекалил – той е направил цяло соло шоу от час и половина по темата. В него артистът говори за историята на света, историята на България, личната си история и разказва още някоя и друга история. Гледайте първото издание на соло шоуо „А едно време какво беше” само в Комеди Клуб София.

24ти юни 21:00 Open Mic

Звездите се раждат на сцената на Комеди Клуб София. Всеки, който чувства, че стендъп артистът в него напира да покаже таланта си пред публика, може да се пробва на 24ти юни. Ограничения за възраст, пол и размер – няма.

24ти юни 23:00 Секс хумор

Нецензурирана комедия, от коята и най-отворените се изчервяват. Всеки има неприлични мисли, но не всеки се осмелява да ги изкара на бял свят, особено на сцена. Комедиантите на Комеди Клуб София нямат задръжки, когато става въпрос за секс комедия и са решени да забавляват публиката с най-остоумните мръсни шеги и да споделят някои доста лични истории. Хуморът за възрастни чака жадните за смях в дома на комедията.

28ми юни 21:00 За жи…ните с любов

Ако се питате как работи мозъкът на жените, какво искат те, как паркират, как общуват помежду си и с мъжете, какво ги прави щастливи и нещастни и кой им дава книжки – За жи…ните с любов е шоуто, което ще ви даде отговори на тези въпроси. Артисът е известен с нефилтрираното си чувство за хумор със съвсем леко сексистки привкус.

29ти юни 21:00 Най-доброто от Комеди Клуб София част 2

Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков. Най-доброто от стендъп комедията в България от артистите на Комеди Клуб София.

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Надка Спасова от 30.06.2016 г. 18:19

  Беше страхотно! Смях се от сърце! С удоволствие ще посетя и другите им представления! ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Топ цена 9.00 лв.

За STAND UP COMEDY шоу:

 • STAND UP COMEDY шоу
 • София, ул. Леге N8
 • тел. 0884 264 144, след 14:00 ч.
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти