Сладки емоции! Торта Шварцвалд с черешово бренди, сладки череши и белгийски шоколад от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Искате ли Вашият празник да бъде специален?

Подсладете повода с изкусителното предложение на Сладкарница "Орхидея" - поръчайте сега Вашата домашно приготвена торта Шварцвалд и нека празникът бъде фантастичен!

Белгийският шоколад в съчетание с дива амарена и черешово бренди ще Ви разтопят... и ще Ви накарат да се насладите на мечтаните сладки вкусове на майстор - сладкарите на Орхидея!

Направете мигът на удоволствието сладък!

Вижте как се правят вкусните сладкиши на Сладкарница "Орхидея":


Офертата включва:

  • торта Шварцвалд с белгийски шоколад, сладка череша Амарена и черешово бренди - 10 парчета.
  • Важно! Съдържанието на тортата е съобразено с изискванията по БДС! Поръчаният сладкарски продукт се изработва в деня, в който клиентът ще го вземе. Тортите и сладкишите на Сладкарница "Орхидея" не се замразяват и не съдържат консерванти. Всеки клиент може да изиска сертификат при взимане на сладкарския продукт.

Доплащания:

  • Кутията се заплаща допълнително на цена 1.50 лв. /задължително/

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден от 01.12.2015 г. до 30.01.2016 г. По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време.
  • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
  • Можете да вземете поръчаната торта от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.bg

Тортата Шварцвалд съдържа: Белгийски шоколад, обгърнат в млечен крем, млечна сметана, ароматен ванилов пандишпан, пресен плод или амарена (дива череша). Тортата е гарнирана с едро настърган натурален шоколад и овкусена с нежно черешово бренди. Офертата може да включва и надпис - пожелание.

В тортата няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.

Доверете се на сладките изкушения на сладкарница "Орхидея". Всички продукти са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-37% 30.00 лв. 19.00 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти