Пролетна ваканция! Целодневна занималня за 1 ден или 1 седмица, за деца от 5 до 11 г. от Детски център Късметлийчета в Младост 1!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Ваканция, УРА!!

Всяко дете очаква с нетърпение ваканцията. Време за почивка, игри и забавления. Но за Вас родители възниква въпроса „А сега накъде?”.
Ние от Детски център „Късметлийчета“ предлагаме за Вашите деца от 5 до 11 години една по-забавна алтернатива на компютърната мания и безцелното мотаене по улиците и моловете.


Офертата включва:

 • Занималня по време на пролетната ваканция - 04.04. - 08.04.2016 г. в Детски Център "Късметлийчета" .
 • Целодневна занималня за 1 ден или 1 седмица - според избрания ваучер.

Доплащания:

 • В цената не е включена храна, карти и билети.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за използване от 04.04. - 08.04.2016 г.
 • Ваучерът е валиден 31.03.2016 г. за закупуване и записване.
 • За деца от 5 до 11 години.
 • Необходимо е предварително записване на телефони: 0899 837672 и 0895 421850.
 • Работно време: 8.30 до 18.00 ч.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.
Неусетно се итъркули месец март и дойде отново време за кратък отдих. Ако нямате планове за Пролетната ваканция, а искате детето ви да отпочине добре, да се зареди с енергия за успешно завършване научебната година, а същевременно да научи и нови интересни неща... 
 
Ние от Детски Център "Късметлийчета" предлагаме за всички, които ще са си в София през пролетнатаваканция една незабравима седмица от 04. до 08.април, която включва:
Ежедневни забавления, занимания, игри и викторини; посещение на НИМ и  кино.
Забавни игри по математика и български език, за да не губим форма.
Ще рисуваме и майсторим заедно интересни пролетни неща.
Ще си измислим наша си пролетна приказка.
Ще имаме специален кулинарен ден.
А в петък ще се маскираме и ще си направим незабравимо парти, можем и хорца да тропнем, ако нашия хореограф Деси успее да ни навести.
И не на последно място – много нови запознанства и  приятели!
 
****

За Детски център „Късметлийчета“ 

"Мечтаехме да работим свободни и усмихнати,  да пресъздадем спокойствието  и сигурността на новороденото, да отключим тези заложби и дарби, които природата щедро ни дава в началото, а ние с лека ръка  по-късно заключваме и изгонваме  от себе си;

Мечтаехме да гледаме ведрите лица на малките палавници и да съхраним техния  кристален свят, да опазим чаровния детски свян и прямота, да да запазим образите  от нашата действителност, които  децата жадно поглъщат, недеформирани и точни;

Мечтаехме чрез своите възпитаници да се върнем в своето детство , да видим себе си от друг ъгъл, да минем под дъгата на първите  си трепети и желания,  за да посрещнем новите предизвикателства  по- мъдро;

И ето, че открихме тази възможност, открихме  детския център като  прекрасната пролука в ежедневието,  като оазис в своя свят и в света на нашата столица.

Когато забързани  се впуснете в потока на  софийските асфалтирани пътища, когато телефонът Ви настойчиво звъни, когато на служебното Ви място главата Ви пламти от проблемни въпроси – точно в този момент Вашето дете ще  бъде в нашия спокоен, уютен и красив детски рай на  забавните игри  и занимания. Доверете ни се и ще бъдете по- добре!"

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Топ цена от 8.90 лв.

За Детски център Късметлийчета ,Младост 1:

Подобни оферти