Моделирайте перфектно Вашето тяло с програма целутрон и предотерапия или инфраред сауна одеало в Senses Massage & Recreation!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Лятото идва! Бъдете стройни, със стегнати тела и красиви!

Доверете се на Senses Massage & Recreation - заредете се с енергия и младост!


Офертата включва:

 • Програма целутрон и предотерапия или инфраред сауна одеало
 • Важно! В рамките на едно посещение не е препоръчително да се използват повече от два ваучера за антицелулитни процедури.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 25.05.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0889 42 51 80
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 - 19:00 часа
 • Работно време: Вторник - Петък: 12:00 - 20:00, Събота и Неделя: 10:00 - 18:00 часа
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Целутронът е по-познатото име на електростимулацията на мускулите. Това е съвременен метод за моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влакна и съединителната тъкан, в зависимост от нейното състояние и търсения ефект. Този уред предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система.

Действието на уреда използва нормалните принципи на функциониране на човешкото тяло. Крайната цел е да се постигне естественото ускоряване на метаболизма, в пълно съответствие с природата на организма, използвайки само естествените процеси в тялото.

Създаването на това устройство е резултат от дългогодишни тестове, опити и анализи, правени от водещи специалисти в съответните области. Използваната технология, базирана на микропроцесорна основа дава възможност за прецизно действие в проблемните зони без странични въздействия. 

Върху тялото се поставят накрайници, прикрепени с колан, насочената вълна произвежда  ниско-честотен импулс, който стимулира нервите, упражнява натиск върху мастните клетки и ги принуждава да отделят излишните течности и натрупвания. Електрическият импулс стимулира лимфната система, а също така и мускулите и кожата, така че може да се използва също и за подпомагащо лечение на различни заболявания. Целутронът е изключително подходящ за редукция на мастна тъкан в областта на ханша, бедрата, крайниците, както и за лифтинг на седалищните части, бюста и за обща мускулна стимулация. При корем и талия - увеличава мускулната контракция, имитирайки физически упражнения, като по този начин стяга отпуснатите чести, оформя тънка талия и плосък корем. Мускулите на гръбнака се засилват, отпуснатите части се оформят и се премахват излишните мазнини. Засилването на гръбначните мускули помага за изправена стойка и облекчава работата на много органи. Излизайки от процедура, човек не получава мускулна треска, защото уредът има програма, неутрализираща болката в мускула. Процедурите сцелутрон могат да се правят всеки ден или през ден. Необходимо е да се направят 10 - 20 процедури

Тайната на пресотерапията се състои в специалната екипировка, с която трябва да сте "облечени" по време на процедурата. За краката се използват т.нар. ботуши, които се свързват към лимфотрон – апарат, който подава в отделните проблеми зони различно налягане от сгъстен въздух чрез последователно раздуване на пневматични маншети.

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект:

Разбива целулита, разнася мастните натрупвания по тялото и коригира фигурата.
Активира пасивната част на кръвообращението – вените и лимфните съдове, като в същото време пробужда метаболизма на кожните клетки.
Стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.
Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.
Помага за успешно и бързо отслабване. 

Пресотерапията активира работата на мускулите, премахва натрупаната умора и подпомага възстановяването след физическо натоварване или продължително обездвижване. Импулсирането на мускулния тонус води до намаляване на мастните натрупвания в областта на бедрата, ханша и талията. 

Методиката е противопоказна при едно или повече от следните заболявания и състояния: различни инфекции и дълбока венозна тромбоза на кръвоносните съдове; артериите; хемофилия; сърдечна и съдова недостатъчност; вкл. аритмии и епилепсия.

За инфраред червена сауна одеалото - под въздействие на топлината, температурата на тялото и кожата се увеличава. Наблюдава се повишено кръвообращение в кожата, след което се включват терморегулаторните механизми и започва потооделяне. По този начин се повишава дихателната активност на кожата, тя става по-чувствителна, повишават се имунно-биологичните процеси, циркулацията на кръвта и лимфата, чрез порите се изхвърлят токсините а мастните натрупвания се разнасят. Всичко това води до подобряване на функциите на кожата и е крачка към една здрава и перфектна фигура.    

Процедурите не са препоръчителни при хора с тежки сърдечни заболявания, бременни, кожни заболявания и др.  

*****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 

-58% 35.00 лв. 14.80 лв.

За SPA център Senses Massage & Recreation:

 • SPA център Senses Massage & Recreation
 • София, ул. "Овче поле" 125
 • 0889 42 51 80
 • вторник - петък: 12:00 - 20:00, събота и неделя: 10:00 - 18:00, понеделник: почивен ден