Укрепете здравето и духа си! Ци гун, редовни часове от 16 март до 30 април 2016 г. от Домашен център!

УСЛОВИЯ

Описание:

Искате ли да сте здрави?
Искате ли да сте красиви отвътре и отвън?
Искате ли да сте щастливи, вдъхновени и в хармония със себе си?
Важно ли е за Вас резултатът да е траен?
Всичко това можете да направите с тренировки по цигун! 

Да направим първата крачка заедно - Домашен център!


Офертата включва:

 • Ци гун от 16 март до 30 април 2016 г.
 • Цената включва и безплатна неограничена консумация на пречистена и структурирана вода, както и на чай.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 16.03. до 30.04.2016г. Офертата не важи за уикендите.
 • График за посещения: понеделник и четвъртък 8.30 – 9.30 ч.; сряда и петък – 13.00 -14.00 ч.
 • След закупуване на ваучер е необходимо да се запишете на тел.: 0877223331.
 • ДОМАШЕН ЦЕНТЪР - София, бул. „Александър Малинов” 51 в сградата на Метро Сити, етаж -1 /минус 1 – с ескалатора надолу и вдясно/ /метростанция „Александър Малинов”, изход от към Филип Аврамов /посока на влакчето /.
 • При неявяване, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при посещение.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Ци гун или чи гун (в превод от китайски — Ци или Чи - енергия, Гун - работа) е древна китайска система от двигателни и дихателни упражнения, а също и различни видове медитативни практики. В основата си чи гун задвижва енергията в тялото и подобрява цялостното здраве на организма.

Макар, че чи гун често е отнасян към бойните изкуства или тайдзи /тайчи/, то разликата е, че движенията в чи гун са всъщност преди всичко фокусирани върху вътрешната енергия Чи и са сравнително опростени, като лесно се усвояват.
Чи гун има няколко хиляди стила и милиони практикуващи по света. Сред причините за популярността са: постигане на сила, подобряване на здравето, получаване на умения за работа с Чи, например за създаване на лечителски умения, и духовния аспект - опознаване и реализиране на вътрешния потенциал на човека, единение с природата, постигане на Дао.

*****

Според китайската медицина болестите означават дисбаланс на енергиите в организма и нарушаване проходимостта на енергийните канали. Чрез практикуване на ци гун биоенергията се увеличава и качествено усъвършенства, енергийните канали се прочистват и отварят отново, за да създадат условия за нормална и дори подобрена циркулация на енергията и кръвта в организма. Това води постепенно до излекуване от упорити мигрени и главоболия, гастроентероколити, болести на вътрешните органи, на кръвта, сърдечно-съдовата система и всякакви други поражения на организма.

Практикуването на ци гун предполага освобождаване от напрежението, от различните препятствия и постигането на усещане за блажено единение и сливане с единното цяло. Мисълта, концентрирана върху висшата светлина, е способна да предизвика колосални промени в организма. Точно на това се основава оздравителното въздействие на ци гун. Ци гун най-напред укрепва здравето, а след това, на принципа “Здрав дух в здраво тяло”, започва да влияе благотворно и на духа.

Кога?
Понеделник и четвъртък 8.30 – 9.30 ч.
Сряда и петък – 13.00 -14.00 ч.

Къде?
ДОМАШЕН ЦЕНТЪР
София, бул. "Александър Малинов" 51 в сградата на Метро Сити, етаж - 1 /минус 1 – с ескалатора надолу и вдясно/; метростанция „Александър Малинов”, изход от към Филип Аврамов /посока на влакчето/.

Водещ: Силви Велев
Той е роден в годината на Змията - 1965 г. С бойни изкуства се занимава от 1981 г. Преподавател е по тайдзи /тайчи/, сертифициран инструктор от Световната ян стил асоциация по тайчичуан. Преподава и цигун. Изучава китайски език. Преподава китайска калиграфия и живопис. Следва китайската традиция в тайдзицюен, цигун, китайски език, калиграфия и живопис. През 2001 г. създава тайдзи академия „Небесен дракон”, където се провеждат курсове и семинари в тези направления. Ръководи се от китайската сентенция: „По-добре да видиш едно нещо от 10 000 ъгъла, отколкото 10 000 неща от един ъгъл.”

 ****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-59% 14.00 лв. 5.70 лв.

За Домашен център:

 • Домашен център
 • София, бул. „Александър Малинов” 51
 • 0877 223331
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти