Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Уикенд екскурзия и празнични оферти, Охрид, Македония! 2 нощувки със закуски в хотел 2/3*, транспорт и екскурзовод, с Караджъ турс!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Предлагаме Ви уикенд разходка или разходка за предстоящите празнични дни до Охрид, Македония! 
Близка дестинация, свойски климат, вкусна кухня и очарованието на природата край Охридското езеро! Не пропускайте да посетите  и Билянините извори, манастира Свети Наум, Струга и Калище!

Пътувайте с Караджъ Турс!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт София - Охрид - София с лицензиран туристически микробус или автобус.
 • Пътни, гранични и магистрални такси.
 • 2 нощувки със закуски в град Охрид, хотел 2*/3*.
 • БОНУС разходка в центъра на Скопие.
 • Водач от фирмата организатор.
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора си или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Медицинска застраховка с Асистанс.
 • Входни такси за посещаваните обекти по програма.
 • Програми по желание на промоционални цени.
 • Доплащане за единична стая - 55 лв към пакета.
 • Доплащане за дете 0 - 11.99г, настанено с двама възрастни - цена с отстъпка 15% от пакетната цена.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: всеки уикенд до 30.09.2016г; празнични уикенди: 23 - 25.092016г. (Септемврийски празници). Тръгване от София.
 • Ваучерът е валиден до 15.09.2016г, за сключване на договор в Караджъ Турс
 • След закупуване на ваучер, в срок от 3 дни, трябва да сключите договора си в офиса на Караджъ Турс или по е-мейл: operation@karacitours.bg, като предоставите разпечатан ваучер (или номер и уникален код на същия)
 • Промоционалните цени на програмите по желание са валидни до 5 дни преди датата на отпътуване.
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс.

Програма

Ден 1
07:00ч. Отпътуване от „Автогара Сердика” - София (бившият „Трафик Маркет”), преминаване през Драгичево –07.00ч., Кюстендил – 07.30ч. по маршрут Крива Паланка – Скопие. Пристигане в Скопие. Свободно време в центъра на града за разходка и възможност за покупки. През свободното време желаещите могат да посетят самостоятелно Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Каменния мост и къщата музей на майка Тереза (отвън). Отпътуване за Охрид. Нощувка в Охрид.
Ден 2
Закуска
Свободно време или по желание - 08.30ч. - Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид (минимум 2 ч.): паметника на Кирил и Методий,паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата "Света Богородица Перивлепта"от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата "Свети Панталеймон", където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата "Свети Йоан Канео", разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата "Света София", посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия.
В 12.00ч. по желание - Екскурзия до град Струга и село Калище. Разглеждане на града: изтичането на реката Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, , паметника на Стружанката – символ на града, къщата на братя Миладинови(отвън) . Отпътуване за село Калище. Посещение на скалния манастир "Св. Богородица Калишка”, църквата “Рождество Богородично”, параклиса “Св. Петър и Павел” със светена вода и хотелски комплекс “Бисер”. Връщане в Охрид. По желание 20:00ч.- македонска вечеря на Билянините извори. Нощувка в Охрид.
Ден 3
Закуска
В 8:30ч. по желание - посещение на Билянините извори и екскурзия до манастира "Свети Наум",разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По пътя спиране на известните Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата "Св.Св Архангел Михаил и Гавраил, където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода.
Отпътуване за България в 13ч. Пристигане в София около 21ч.

Програми по желание:
- Пешеходна разходка с местен екскурзовод в стария град Охрид - 10.00 лв.
- Екскурзия до град Струга и село Калище -  23.50 лв.
- Македонска вечеря на Билянините извори - 27.40 лв.
- Екскурзия до манастира "Свети Наум" и Билянините извори - 28.00 лв.
Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди датата на отпътуване!

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при промяна на транспортни разходи с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването, както и в други обективно наложителни случаи.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи при доплащане както следва:

При група от 40 до 45 човека - доплащане в размер на 15 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека - доплащане в размер на 25 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека - доплащане в размер на 40 лева на човек.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .

• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (№15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД Армеец), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 121.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: