Активни оферти на ТА Имтур (1/)

Уикенд екскурзия в период по избор от юни до октомври в Кавала, Гърция! 1 нощувка със закуска, автобусна програма и водач!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Изберете кратка разходка до съседна Гърция! Насладете се на кристално чиста вода и чудесни плажове в Кавала! 

Изберете ТА Имтур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран, комфортен автобус, оборудван с климатик, мини-бар и TV.
 • Пешеходна разходка в центъра на Кавала.
 • 1 нощувка със закуска в хотел категория В (3*), в центъра на Кавала.
 • Водач от агенцията по време на цялото пътуване.
 • Останалата сума спрямо избрания ваучер доплащате в офиса на агенцията.

Доплащания:

 • Вечеря в рибен ресторант.
 • Входната такса за крепостта в Кавала – 2,5 ЕВРО.
 • Трансфер Кавала-Керамоти-Кавала: 15 лв. на човек при минимум 20 желаещи.
 • Фериботни билети до/от остров Тасос: 3,00 – 3,50 ЕВРО на човек в едната посока.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на пътуването: 18.06-19.06 / 16.07-17.07 / 13.08-14.08 / 08.10-09.10.2016 г.
 • Валидност на ваучера: до 04.05.2016 г., за първата дата трябва да закупите ваучер до 30.01.2016 г.
 • Преди закупуване на ваучера е необходимо да се обадите в агенцията, за да проверите дали има свободни места за периода на пътуване.
 • След закупуване на ваучера е необходимо до 3 работни дни да сключите договор с агенцията, като уточните периода на пътуване.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при сключване на договора.
 • Тел. за контакти: +359 2 488 19 99; +359 895 79 19 91.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс.

 ПРОГРАМА

Ден 1 /събота/ България-Гърция 
Отпътуване в 07.00 ч. от София (от храм паметник „Александър Невски”, от страната на ул. Оборище). Пътуване с комфортен, лицензиран автобус по маршрут София–Благоевград–Кавала (330 км). Пристигане в ранния следобед и настаняване в хотел категория В (3*), разположен в центъра на Кавала, в непосредствена близост до морския бряг и историческите забележителности. Свободно време (възможност за плаж, когато времето позволява).
Вечерта, по желание пешеходна разходка из красивия пристанищен град, тясно свързан и с българската история. Разглеждат се Крепостта, пристанището, Аквадукта – символ на града, паметника и къщата на Мехмед Али. Възможност за вечеря в рибен ресторант. Нощувка.

Ден 2 /неделяСвободен ден в Кавала или екскурзия до Керамоти / остров Тасос
Закуска. Свободен ден в Кавала или по желание – екскурзия (срещу допълнително заплащане) до Керамоти и/или остров Тасос, най-големия остров в северната част на Егейско море, известен с кристално чистите си води, загадъчни плажове и богато културно-историческо наследство. Трансфер с автобус до пристанищния град Керамоти (40 км.), където едни ще имат достътъчно време за плаж (когато времето позволява), разходки, обяд или риболов а други ще могат да посетят остров Тасос - качват се на ферибот с водача на групата (автобуса не се качва). Пешеходна разходка в столицата на острова Лименас с разглеждане на Древната Агора, Археологическия музей(отвън), Античния театър и.... Свободно време за разходка, шопинг и обяд. Следобед отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Програмата се провежда на посочените цени при група от минимум 35 записани туристи!
При група 15-34 туристи програмата ще се осъществи срещу доплащане 15лв на човек, като автобуса ще е съобразен с размера на групата! 

**** 

Забележка:

 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване.
  Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек.
  Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 100 лв.
  Всички деца ползват седалка в автобуса.
  Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО.
  Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО).
  НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
  Програмата се провежда при минимум 15 записани туристи!
  Заплащане в брой или по банков път: авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч.след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.Доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.
  В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.
  ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
  „ИМТУР” ЕООД не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
  „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.
  ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 

 *****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

“ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 15 100 1315 0000481099/05.03.2015 г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2015 г. до 10.04.2016 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

  

 

Топ цена от 92.00 лв.

За ТА Имтур:

 • ТА Имтур
 • гр. София 1527, бул. Васил Левски № 140, офис № 2
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти