Активни оферти на ТА Имтур (1/)

Уикенд в Белград, Сърбия! Автобусна екскурзия с 2 нощувки със закуски в Белград, панорамна обиколка, транспорт и водач от Имтур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете един от най-вълнуващите градове в Сърбия - Белград!

Пътувайте с Имтур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран, комфортен автобус, всички пътни и магистрални такси
 • 2 нощувки със закуски в двойна или тройна стая в хотел 3* в Белград
 • Панорамна обиколка на Белград
 • Водач от фирмата по време на цялото пътуване
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 евро
 • Останалата сума доплащате в офиса на агенцията

Доплащания:

 • Гранични, пътни и магистрални такси и паркинг - 8 евро. Туристическа такса в хотела - 1,40 евро на човек на ден /задължително/
 • Вечеря в традиционен сръбски ресторант с жива музика (включена 1 напитка и трансфер с фиксирани часове в двете посоки): 20 евро на човек при минимум 20 туриста
 • Екскурзия до ВОЙВОДИНА - Нови Сад и Сремски Карловци (с включена дегустация): 35 лв на човек при минимум 20 туриста, 28 лв за деца до 7 г.
 • Доплащане за вечеря в ресторанта на хотела – сет меню, без напитки – 8 евро на човек на вечер
 • Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват и заплащат при записване
 • Заявените и заплатени допълнителни мероприятия и услуги по време на пътуването подлежат на препотвърждение и цените са с 20% по-високи
 • Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на екскурзията: 21.05 - 23.05.2016 или 24.06 -26.06.2016
 • Валидност на ваучера за закупуване: до 22.06.2016
 • Преди закупуване на ваучера е необходимо да се обадите в агенцията, за да проверите дали има свободни места за желания от Вас период на пътуване
 • След закупуване на ваучера е необходимо до 3 работни дни да сключите договор с агенцията, като уточните периода на пътуване
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при сключване на договора
 • Тел. за контакти: +359 2 488 19 99; +359 895 79 19 91
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

ПРОГРАМА 

1 ден - София – Белград
В 06.00 ч. отпътуване от гр. София (площад "Александър Невски" от страната на ул. Оборище) за Сърбия с лицензиран, комфортен автобус по маршрут София-Калотина-Ниш-Белград (380 км). Пристигане в сръбската столица ранния следобед и панорамна обиколка (включена в цената) – разглеждат се катедралния храм „Свети Сава”, най-големият православен храм на Балканите, площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, крепостта Калемегдан (от тук се открива превъзходна гледка към мястото, където река Сава се влива в река Дунав). Свободно време – ще имате на разположение няколко часа да се потопите в празничната атмосфера на Белград – да се разходите по търговската пешеходна улица "Княз Михайлов" или да пробвате местни специалитети в традиционен ресторант на "Бохемската улица" Скадарлия. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

2 ден  - ВОЙВОДИНА: Сремски Карловци и Нови сад
Закуска. Свободен ден или по желание (срещу допълнително заплащане) - целодневна екскурзия до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад (100 км). В 09.00 часа отпътуване за Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина (включена в цената на допълнителната екскурзия дегустация на 7 вида вина местно производство, мезета, 3 вида мед и безплатен вход за музей на пчеларството), разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Разходка в приказния център на града и сободно време около 3-4 часа, през които ще можете да разгледате Петроварадинската крепост, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - "Гибралтар на Дунава" или да се насладите на местната кухня. Отпътуване за Белград. Връщане в хотела привечер. По желание (срещу допълнително заплащане)вечеря в традиционен сръбски ресторант с жива музика. Нощувка.

3 ден -  Белград - София
Закуска. Отпътуване за България в 09.00 ч. Свободно време в гр. Ниш. Пристигане в София вечерта.

****
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Валутeн курс: 1 лев~58 сръбски динара. 
ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари 
Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.

*****
ЗАБЕЛЕЖКА

  • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване.
   Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек.
   Всички деца ползват седалка в автобуса.
   Доплащане за единично ползване на двойна седалка в автобуса – 100 лв.
   Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО/.
   Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО). НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!
   Програмата се провежда при минимум 15 записани туристи!  
   При група 15-34 туристи програмата ще се осъществи срещу доплащане 15 лв. на човек, като автобусът ще е съобразен с размера на групата! 

  • Заплащане в брой или по банков път:
   Авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
   Доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване.              

  • В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.
   Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).
   Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.
   „ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
   „ИМТУР” ЕООД не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
   „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.
   „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

“ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № № 16 100 1315 0000534993/23.02.2016г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2015 г. до 10.04.2016 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 140.00 лв.

За ТА Имтур:

 • ТА Имтур
 • гр. София 1527, бул. Васил Левски № 140, офис № 2
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти