Last minute! Екскурзия до Охрид и Дуръс в края на октомври! 4 нощувки със закуски и вечери, транспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете красивите Охрид, Дуръс, Битоля, Берат, Елбасан и Тирана в края на октомври!

Възползвайте се от предложението на Оданс Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате 32.30 лв. за:
 • 4 нощувки в хотели 3* със закуски и вечеря – по две в Дуръс и Охрид
 • Транспорт с комфортен автобус
 • Екскурзовод на български език
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Медицинска застраховка към „Булстрад живот“ за 5 дни с покритие 5000 евро за лица на възраст до 65 г - 5 лв., за лица на възраст от 65 г. до 70 г. - 8 лв., за лица на възраст от 70 г. до 75 г. – 10 лв., за лица на възраст от 75 г. до 80 г. – 15 лв.
 • Входни такси за посещаваните туристически обекти
 • Екскурзия до Берат при минимум 25 души – 10 евро
 • Посещение на античния град Хераклея Линкестис с включена входна такса и беседа от местен екскурзовод при минимум 25 души - 5 евро
 • Римския амфитеатър в Дуръс - 2 евро/ 300 ALL
 • Национален исторически музей в Тирана - 5 евро/ 200 ALL
 • Църквата „Св.Богородица Перивлепта“ и Иконната Галерия /2 евро/122 MKD/; Самуиловата крепост в Охрид с вход /3 евро/183 MKD/
 • Разходка с корабче по Охридското езеро при минимум 25 души
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 26.10. - 30.10.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 24.10.2016 г. за закупуване
 • Необходимо е 3 дни след закупуване на ваучера да подпишете договор с Оданс Травел на място в агенцията или по e-mail: pe15@odans-travel.com
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • Работно време на агенцията: понеделник - петък от 10.00 до 19.00 ч.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

Осигурено тръгване от:

Варна в 00:30 ч.; Бургас в 02:30 ч.; Сливен в 04:00 ч.; Стара Загора в 05:00 ч. и Пловдив в 06:00 ч.

При запитване може да се ползва и еднопосочен трансфер!

1 ден - София – Дуръс

Отпътуване от София в 08.00 ч. от Национален стадион “Васил Левски” за Албания - “страната на орлите”, разположена между две велики Антични цивилизации – Елинската и Римската. Албания наследява безценно културно наследство, което се разкрива сред археологическите и природните паркове. Вечерта пристигане в Дуръс – най-популярния курорт в страната. Дуръс е един от най-старите албански градове, днес важно пристанище на Адриатическо море. Настаняване в хотел в града. Вечеря и нощувка.

2 ден – Дуръс – Берат

Закуска. Разглеждане на Дуръс - най-древния град в Албания, където наред с крайморското оживление откриваме и паметници на културата: Римския амфитеатър (2 евро/ 300 ALL), параклиса „Св. Астий“ с впечатляващи раннохристиянски мозайки, останките от Византийската крепост с венецианската кула, Археологическия музей. Следобед свободно време в Дуръс или по желание: екскурзия до Берат – град - музей, един от най-добре съхранените османски градове на Балканите, известен като “градът на хилядата прозорци”. Берат е бил неразделна част от Първото и Второто българско царство, както и от Охридската българска архиепископия. Този град впечатлява със своята идентичност и богата култура. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден - Тирана – Охрид

Закуска. Отпътуване за Тирана – столица и най-големият град в Албания, където можете да се потопите в уникална смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Панорамна и пешеходна обиколка на града, която включва: Джамията на Етем бей, паметника на Георги Кастриоти - Скендербег и централния площад Скендербег, часовниковата кула, Университета, Националния исторически музей (,.5 евро/ 200 ALL), квартала „Блок“, Пирамидата – някогашен мавзолей на първия албански секретар на комунистическата партия Енвер Ходжа. Отпътуване за Охрид. Попътно разглеждане на Старата крепост на Елбасан. Тук можете да се насладите на силата и духа на крепостните стени с чаша ароматно кафе в ръка. Вечеря и нощувка в Охрид.

4 ден – Охрид

Закуска. Денят е посветен на Охрид – обект на световното културно наследство. Пешеходна обиколка в Стария град: Самуиловата крепост (3 евро/ 183 MKD), Античния театър, църквата „Света Богородица Перивлепта“, обявена за паметник на Световното и културно наследство на ЮНЕСКО, и Иконната галерия (2 евро/ 122 MKD), църквите “Св.Климент” и “Св.Пантелеймон”, Голямата Чаршия със Стария Чинар. Свободно време или по желание разходка с корабче по Охридското езеро (около 1 час). Посещение на манастира „Св.Наум“,разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро, в непосредствена близост до Албания и на 30 км южно от град Охрид Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

5 ден – Охрид - Битоля – Хераклея Линкестис – София

Закуска. Отпътуване за Битоля. В битолския надпис на цар Иван Владислав градът е споменат като „Битола“ и от 1016 г. до 1018 г. Е бил столица на България. Пешеходна разходка в центъра на града: паметникът на Тито, "Саат куле", църквата "Св. Димитър". Свободно време в Битоля. По желание посещение на “ (5 еантичния град „Хераклея Линкестисвро). Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

- за лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Туроператор "Оданс Травел" ЕООД притежава Удостоверение за регистрация № 05377 и е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания “ Армеец “ ЗАД .Сертификатът към застрахователната полица е с номер 13 100 1315 0000 325933.

****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 323.00 лв.

За ОДАНС ТРАВЕЛ:

 • ОДАНС ТРАВЕЛ
 • гр. София бул. "Патриарх Евтимий" 15 и ул. "Гладстон" 52
 • 02/987 31 32, 987 31 33
 • Понеделник - петък от 10.00 до 19.00 ч.