Великден на изумрудения остров Лефкада, Гърция! 3 нощувки със закуски в хотел 3*, транспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете една кратка ваканция за Великденските празници на остров Лефкада, Гърция!

Изберете Вени Травел за една незабравима ваканция!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 50лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – категоризация 3*.
 • 3 нощувки със закуски, двойна стандартна стая, хотел OAZIS 3* (http://www.lefkadaoasis.gr/).
 • Екскурзоводско обслужване на български език.
 • Представител от Вени Травел по време на пътуването.
 • Останалата сума от пакета доплащате към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Празничен Великденски обяд - около 15 евро/ 30 лева.
 • Туристическа обиколка на осторов Лефкада – възрастен - 10 евро/20 лева за възрастен, деца до 12 години - 5 евро /10 лева.
 • Еднодневен корабен круиз по 7-те острова – 25 евро/50 лева за възрастен, деца до 12 години -12 евро/24 лева (без включен обяд на кораба).
 • Медицинска застраховка – 8 лв./турист. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69 год. За лица над 70 до 85 години - 12 лв.
 • Допълнителни застраховки: за разходите при репатриране и при отказ от пътуване.
 • Такси музеи: Музеят на грамофоните, Фолклорният музей - 2 евро и Археологическият музей - около 3 евро.
 • Доплащане за единична стая - купувате ваучер и доплащане 110 лв. към пакетната цена.
 • Доплащане за деца от 2 до 10г., настанени с 2-ма възрастни в стая – 70 % от пакета. Заплаща се към туроператора.
 • Доплащане за отпътуване от (минимум 15 туриста): от Варна, Разград - доплащате 50 лв;от Русе - 40 лв; от Велико Търново/Габрово - 30 лв; от Пловдив, Стара Загора - 10 лв.
 • Лични разходи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • След закупуване на ваучер, в 3- дневен срок, е необходимо да сключите договора в офиса или по е-мейл: venitravel@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите ваучера си на Вени Травел, разпечатан или по е-мейл: venitravel@abv.bg.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.
 • Период на пътуването: от 28.04 - 02.05.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 20.04.2016гг. за подписване на договор с туроператора.

Програма:

5 дни / 3 нощувки
28.04 - 02.05.2016

1-ви ден Отпътуване от: Варна в 17ч. от ОМВ – Автогара, от Шумен в 18ч. от отбивка 5- ти км, от Русе в 20ч. от паркинга на Централна ЖП Гара, от Велико Търново в 21.30ч. от х-л „Етър“, от Габрово в 22.30 ч. от Лукойл до Дома на „Хумора и сатирата“, от Стара Загора в 23.45 ч. от ОМВ – Автогара.

2-ри ден от Пловдив в 01.00 ч. от х-л „Санкт Петербург “ - паркинг ОМВ, от София в 03.00ч. от Автогара „Сердика“ /Бивш Трафик Маркет/. Пристигане на острова и в столицата Лефкада – късния следобед. Остров Лефкада, или още наричан Белия остров, е четвъртият по големина от групата Йонийски острови. От древни времена островът е свързан с географската област Акарнаня - основната суша посредством тесен провлак, а коринтяните допълнително улеснили достъпа прокопавайки и канал. Днес до острова може да се стигне през изграден тунел под морето, свързващ го с основната суша. Другият вариант за придвижване е по подвижен мост, откъдето се озоваваме директно в столицата на острова - Лефкада. Настаняване в хотел. Нощувка.

3-ти ден Закуска. Свободно време. По желание /срещу допълнително заплащане / круиз 7 Йонийски острови от пристанището Нидри луксозен круизен кораб - по пътя се спира близо до най - красивия плаж Порто Кацики/ избран е на 10 място по красота в света/ за фото - пауза, който е достъпен само по море и посещение на о. Кефалоня с предвидено време за кафе и шопинг и още острови . Връщане в хотела късния слетобед. Посещение на Празнична Великденска Литургия. Нощувка.

4-ти ден Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия /срещу допълнително заплащане по желание -10 евро/ -туристическа обиколка , която включва - посещение на интересни за туристие места: манастира „ Панагия Фанеромени”- построен 1634г., върху останките на древен храм, построен в чест на богинята Артемида. Разходка и разглеждане на крепостта „Св. Мавра”, построена от французите през 14 век, Централния площад, Кметството, църквата “Св. Мина” и венецианската църква „Св Спиридон”- построена през 1685 г. Музеят на грамофоните, Фолклорният музей и Археологическият музей. /отвън се разглеждат/. Отпътуване за Нидри – свободно време. При хубаво време посещение на плажа Катизма. Празничен Великденски обяд в ресторанта на хотела /срещу доплащане/. Нощувка.

5-ти ден Закуска. Отпътуване за България. Вечерта прибиране обратно през София, Пловдив, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Русе ... Преминава се само през пунктовете, откъдето са се качили туристи.

Програма на круиза: обикалят се най-известните плажове и острови във Йонийско море, както следва:

1. Плажовете Порто Кацики и Егремни. След това се прави спирка с корабчето на 20 м от Порто Кацики за фото – пауза. Порто Кацики - най- красивият, спиращият дъха плаж на Йонийско море е трудно достъпен и не може да се спира с кораб на самия плаж.

2. Кефалония - най- големият остров в Йонийско море с много промени с ландшафта и неговите разнообразни природни красоти. Дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации пленяват посетителя. Единственото селище, останало недокоснато от земетресенията през 1953г. Спира се във Фискардо (много карсиво и китно градче) за кафе или обяд. Кратък престой, за да се отпуснете в един от ресторантите за хранене и достатъчно време за разходка.

3. Итака - Островът на Одисей. Гостоприемният романтичен остров Итака, предлага идеалното място за спокойна почивка, интересни обиколки. Хармонично съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове.

4. Спира се до Меганиси( Пещера Папаниколис) , която през 1940г. по време на Втората Световна Война е била използвана като скривалище от Iatridis Navigator от легендарните Папаниколи подводници. Пауза за снимки.

5. Спира се до Скорпио- Спарти- Скорпиди ( трите острова на Онасис) - ще ни напомни за невероятната любов между корабния магнат Аристотелис Онасис и оперната певица Мария Калас.

6. Спира се до Мадури - остров, известен със своята вечнозелена растителност и на който е роден великият поет Аристотелис Валоуритис.

*****

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта /задграничен паспорт с 6 месечна валидност към датата на отпътуване.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт), ЕГН на всеки турист; лична карта/паспорт номер и валидност.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите или непътуващия родител, паспорт или лична карта и акт за раждане.

******

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане:
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“
София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

******

Туроператор „Вени травел  – Венелина Рачева“  има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“  със застраховател „ Евроинс” АД  със седалище и адрес на управление: София 1000, бул. „Христофор  Колумб“ 43 и с полица  № 03700100000859/08.12.2015, валидна до 04.01.2017

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 193.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа

Подобни оферти