Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Великден в Сърбия! 2 нощувки със закуски и празнична вечеря във Вила Прича в Нишка Баня, транспoрт и водач от Запрянов Травел!

УСЛОВИЯ

Описание:

За Великден изберете веселба по сръбски в Нишка Баня! С празнична вечеря с музика на живо и възможност да посетите Великденската литургия.
Не пропускайте предложението на Запрянов Травел за посрещане на празника в съседна Сърбия!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 40 лв. предплащате за: Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз.
 • 2 нощувки със закуски във Вила Прича в Нишка Баня, Сърбия (http://www.vilaprica.rs/foto_galerija.html) или подобна.
 • 1 вечеря в ресторант с жива музика и напитки.
 • Медицинска застраховка, с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс /за лица над 65г. има доплащане - 2лв/.
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на туроператора при подписване на договора си или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Билети и такси за посещаваните обекти.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание на клиента.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.04. - 02.05.2016 г., тръгване от София.
 • Ваучерът е валиден до 27.04. за сключване на договор с агенцията.
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, трябва да сключите договора си със Запрянов Травел, в офиса или по е- мейл: zaprianov_tr@abv.bg.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

СОФИЯ – НИШКА БАНЯ - СОФИЯ
Дата: 30.04-02.05.2016 г.

Програма

І Ден - Отпътуване в 08.00 часа от София. Преминаване на граничните пунктове Калотина - Градина. Отправяне към третия по големина град в Сърбия – Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; Дворецът "Бановина", построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора. Кулата представлява стена, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Свободно време за обяд. Отпътуване към Нишка Баня. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря в местен ресторант с музика на живо. По желание посещение на Великденската литургия. Нощувка.

II Ден - Закуска. Свободно време за разходка в един от най-известните сръбски спа курорти и възможност за посещение на някой от СПА центровете (заплаща се допълнително). Нощувка.

ІІI Ден - Зaкуска. Отпътуване за България. Посещение и свободно време за пазар в разположения на 5 км. от границата с България град Димитровград, известен още със старото си име – Цариброд. Пристигане в София вечерта.

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Лична карта /задграничен паспорт с 6–месечна валидност към датата на отпътуване/.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

*****

Запрянов Травел притежава удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм с № РКК-01-05844/18.04.2007г.

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв. от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица.

 

*****

ВАЖНО!
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 145.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД:

Подобни оферти