Активни оферти на Глобул Турс (1/)

Великден в балканския Йерусалим- Охрид, Македония! 2 нощувки в студиа, транспорт, екскурзовод и туристическата програма!

УСЛОВИЯ

Описание:

Великден в Охрид - град, дарен с природни красоти, традиции, нрави и обичаи, които ще Ви запленят!

Страхотно предложение от Глобул Турс!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек получавате:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 2 нощувки в частен хотел - студиа в центъра на града
 • Туристическа програма в Скопие
 • Екскурзоводско обслужване по време на пътуването

Доплащания:

 • Входните такси за посещаваните обекти - около 10 лв. за целия маршрут
 • Екскурзия до манастирския комплекс Св. Наум и Билянините извори – 25 лв. - заплаща се при сключване на договора
 • Пешеходна екскурзия в стария Охрид с местен екскурзовод – 10 лв. – заплаща се при сключване на договора
 • Вечеря в местно заведение – 25 лева
 • Медицинска застраховка за лица до 65 г. – 4 лв.; от 65 г. до 70 г. – 6 лв.; от 70 г. до 75 г. – 8 лв.;  от 75 г. до 79 г. – 12 лв. - лица над 79 г. не се застраховат
 • Доплащане за нощувки със закуски в хотел – 40 лева в офиса на агенцията

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 28.04 – 01.05.2016
 • Ваучерът е валиден до 26.04.2016 г. за подписване на договор в агенцията
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да направите запитване за наличните свободни места
 • Необходимо е сключване на договор веднага след закупуване на ваучера в офиса на Глобул Турс, по факс или е-mail: reservation.globul@abv.bg
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при подписване на договор в агенцията
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма на пътуването

Струга - Манастир "Св. Наум" - Скопие
 

1 ден – Отпътуване за Охрид в 22.30 ч. от площад "Ал.Невски".

2 ден: Пристигане в Охрид. Свободно време. Настаняване в частни студиа. Пешеходна обиколка на стария Охрид с местен екскурзовод срешу допълнително заплащане: паметника на "Св. Св. Кирил и Методий", площада и пристана на града, паметника на "Св. Климент Охридски" – патрона на града, паметника на Св. Наум; къщата на братя Робеви, работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен китайски начин, катедралната църква "Св. София", Амфитеатъра, църквата "Св. Богородица Перивлепта", галерията за икони, църквата "Св. Панталеймон" и "Св. Климент (Плаошник)", където се намират мощите на Кл. Охридски, раннохристянската базилика, Самуиловата крепост – короната на града, църквата "Св. Богородица Каменско", стария чинар – хилядолетното дърво в града и др. Свободно време. Нощувка.

3 ден - Екскурзия срешу допълнително заплащане до манастириския комплекс "Св. Наум". Разглеждане на Билянините извори. Минаване покрай националния парк "Галичица", разделящ Охридското и Преспанското езеро. Разглеждане на манастирския комплекс "Св. Наум": църквата "Св. Архангел Михаил и Гаврил", параклиса "Св. Петка" със светена вода. Недалеч от манастирския комплекс се намират изворите на реката Църни Дрим, която се влива в Охридското езеро - по желание разходка с лодка (срещу допълнително заплащане). Свободно време. Отпътуване за град Струга. Туристическа програма: изтичането на реката Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, паметника на Майка Тереза, паметника на Стружанката – символ на града, къщата на братя Миладинови. Свободно време. Отпътуване за село Калище. Посещение на скалния манастир "Св. Богородица Калишка", църквата "Рождество Богородично", параклиса "Св. Петър и Павел" със светена вода и хотелски комплекс "Бисер". Възможност за организиране на вечеря в местен ресторант с жива музика. Нощувка.

4 ден - Отпътуване за България. Около обяд пристигане в Скопие – столицата на Република Македония. Кратък престой и разглеждане забележителностите на града - старият квартал “Вароша"; църквата "Св.Спас" със саркофага на Гоце Делчев; новият център на града. Свободно време. Пристигане в София вечерта.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележка:

 • Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
  Срок за записване: до запълване на свободните места.
  Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
  Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
  Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
  Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.
  Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
  Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 3 дни преди датата на отпътуване.

******

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “ЕВРОИНС” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Христофор Колумб” 43, застрахователна полица № 03700100000560/02.12.2014 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

Топ цена 95.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч