Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Великден в Македония! 2 нощувки в Охрид, транспoрт, водач и програма в Скопие, от Запрянов Травел!

УСЛОВИЯ

Описание:

За Великденските празници планирайте екскурзия до красивия Охрид с разнообразна програма в града и близките забележителности!

Предложение на Запрянов Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате 35лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки в частни квартири в Охрид, със самостоятелен санитарен възел, без изхранване
 • Водач от агенцията, по време на пътуването
 • Туристическа програма в Скопие
 • Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на туроператора при подписване на договора си или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Пешеходна разходка на стария град на Охрид, с местен екскурзовод – 8 евро
 • Целодневна екскурзия до м-ра „Св. Наум”; Билянини извори и Струга – 15 евро
 • Вечеря в местен ресторант, с жива музика – 12 евро
 • Входни такси

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 29.04. – 02.05.2016 г., тръгване от София
 • Ваучерът е валиден до 26.04.2016г. за сключване на договор с агенцията
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, трябва да сключите договора си със Запрянов Травел, в офиса или по е- мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

Програма

І Ден – Отпътуване в 22.00ч. от София, по маршрут София – Кюстендил – Куманово - Скопие – Гостивар – Кичево - Охрид. Преминаване на граничните пунктове Гюешево и Деве баир. Нощен Преход.

II Ден - Пристигане в Охрид сутринта. Настаняване в частни квартири . Свободно време. Следобяд, по желание и срещу допълнително заплащане, пешеходна разходка на стария град Охрид, с местен екскурзовод. Разглеждат се: паметника на Св. Св. Кирил и Методий, площада и пристана на града, паметника на Св. Климент Охридски – патрона на града, Къщата на братя Робеви, Работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен китайски начин, Катедралната църква “Св. София”, Амфитеатъра, Църквата “Св. Богородица – Перивлепта”, Галерията на икони, Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Кл. Охридски, Раннохристянската базилика, Самуиловата крепост – короната на града, Църквата “Св. Богородица Каменско”, Стария чинар – хилядолетното дърво в града и др. Свободно време. Нощувка.

ІІІ Ден – Целодневна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане, до манастира “Св. Наум”, Билянините извори и град Струга. На 28 км. от Охрид сред живописна природа се издига манастира “Св.Наум”,който сьс своите запазени стенописи и иконостас сякаш е сьхранил духа на времето. Свободно време за разглеждане на манастира и обяд, след което се отпътува за Билянини извори. След посещението им туристическата програма продължава по посока град Струга. Туристическа обиколка на града.Разглеждат се: къщата на братя Миладинови/отвън/, паметника на Стружанката; манастира “Св.Богородица” , намиращ се в село Калище. Заврьщане в Охрид.Свободно време. Възможност за организиране на вечеря, в местен ресторант, с жива музика. Нощувка.

ІV Ден - Отпьтуване за Скопие. Престой и туристическа обиколка на града, разглеждат се каменния мост, църквата “Св. Спас”, гроба на Гоце Делчев, църквата “Св. Климент Охридски” и др. Следобяд отпьтуване за Бьлгария. Пристигане в София вечерта.

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Лична карта /задграничен паспорт с 6–месечна валидност към датата на отпътуване/.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

*****

Запрянов Травел притежава удостоверение за туроператор, издадено от Държавна Агенция по Туризъм с № РКК-01-05844/18.04.2007г.

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв. от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица.

*****

ВАЖНО!
Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

-24% 125.00 лв. 95.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: