Пътувайте за Великден и Майски празници във Франция и Швейцария! Хотел 3*, 9 нощувки, закуски, транспорт, екскурзовод

УСЛОВИЯ

Описание:

Резервирайте сега своята ваканция през април - празнувайте на Лазурния бряг!

Изберете Холидей БГ Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате за:
 • 9 нощувки и закуски в хотели 2/3*. Тръгване
 • Професионално екскурзоводско обслужване по време на целия маршрут.
 • Транспорт с комфортен туристически автобус - минибар, кафе машина, DVD, навигация.

Доплащания:

 • Медицинска застраховка – 2 евро на турист на ден.
 • Пътни, магистрални, гранични такси – 47 евро.
 • Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Люксембург с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Париж с екскурзовод – 20 евро.
 • Целодневна ескурзия до Женева, Веве, Монтрьо с екскурзовод – 30 евро.
 • Туристическа програма в Берн с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Люцерн с екскурзовод – 10 евро.
 • Туристическа програма в Цюрих с екскурзовод – 10 евро.
 • Градска такса – някои от хотелите изискват заплащане на city tax.
 • Доплащане за самостоятелна стая – 15 евро на ден.
 • Примерна схема на доплащане: До 20.01 – 200 лв. До 20.02 – 200 лв. До 20.03 – 299 лв. До 20.04 – допълнителни такси.
 • Входни такси за посещаваните обекти и музеи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 28.04 - 08.05.2016 г. Тръгване от София, ст.Васил Левски. Възможност за тръгване от Варна, Сливен, Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик – магистрала Тракия, срещу доплащане.
 • Валидност на ваучера за сключване на договор с туроператора: 15.04.2016 г.
 • Необходимо е да сключите договор с агенцията, след обаждане на тел: 0886 414 313, 0889 531 091, 0889 580 058, 056/ 850 249.
 • Остатъкът от сумата 400 лв. се доплаща в офиса на агенцията или по банка до 29.02.2016 г.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

 

ПРОГРАМА

Първи ден: 28.04.2016

Отпътуване от София - ст.Васил Левски. Отпътуване (срещу доплащане) от Варна - Антим I, Бургас на  - ул.Булаир, Тръгване от района на Сливен и Ямбол - Бензиностанция Шел/Макдоналдс, Стара Загора,район Пловдив - Пазарджик - (от магистралата), бензиностанция Еко / Макдоналдс. Пристигане в Залцбург. Настаняване в хотел. Нощувка.

Втори ден:29.04

Закуска. Туристическа програма в Залцбург - град на музиката и солта - Капител плац – основния площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах.

Отпътуване за Мюнхен. Екскурзионна програма -  църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава – площад Макс Йозеф, Резиденцията 
на баварските крале, Театинеркирхе. Свободно време. Нощувка.

Трети ден:30.04

Закуска. 08.00 ч Отпътуване за Люксембург, наречен още „Гибралтар на Севера” - един от финансовите центрове на Европа. Разходка около 1,5 часа, по време на която от Площада на Конституцията ще се насладите на чудесната панорама на долината Петрюс. Ще се разходите от пл. на Армията до най-красивата тераса в Европа върху скалата Бок и Казаметите /подземен лабиринт/. Ще видите още двореца на Великия херцог, Катедралата, пл. Гийом с паметника на херцогиня Шарлота. Отпътуване за Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

 

Четвърти ден:01.05

Закуска. 08.00 ч

Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: остров Сите /Люлката на града/; огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; най-внушителния паметник от ІІта Империя - операта Гарние; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; Кметството в неоренесансов стил; един от най-големите дворци и световен музей – Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници – Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор. Разходка по бул. Клиши с пл. Пигал и кабарето „Мулен Руж”, френската военна академия с Марсово поле. Качване по желание на друг символ на Париж - Айфеловата кула. Нощувка. 

Пети ден :02.05

Закуска. Възможност за посещение на Лувъра или музеите: на модерното изкуство д`Орсе, Музея на Роден, Музея Гравен (восъчните фигури), Старата опера Гарние. Пешеходна разходка до културните центрове Бобур; Халите; църквата „Св. Евстаже”, където е кръстен Молиер,  Възможност за посещение на музея на френската история - Версайския дворец – отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век – Дефанс. Пешеходна разходка по така наречения „триумфален път”, започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка – най-големия паметник от този вид. Вечерта разходка в Латинския квартал с възможност за вечеря  или Кабарето Лидо . Нощувка

Шести ден:03.05

Закуска. Възможност за посещение на Дисниленд – вълшебно приключение в страната на чудесата или свободно време в Париж. Нощувка.

Седми ден: 04.05

Закуска. Отпътуване за замъците на река Лоара, най–дългата река на Франция, наричана “Реката на Кралете”. Разглеждане на най-внушителния от тях построен от Франсоа I по проект на Леонардо да Винчи – Шамбор. Продължаване за любимия на Мария Медичи замък - Блоа и очарователното градче Блоа. Продължаване за Швейцария.  

Нощувка на около 50 км от Женева.  

Осми ден :05.05

Закуска. Посещение на магазин за шоколади. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро. Разглеждане на цветния часовник и прочутия Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата “Св. Петър”. Отпътуване за Веве.  

Разглеждане на Веве със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо.  

Пристигане във Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Връщане в хотела.

 

Девети ден: 06.05

Закуска. Сутринта отпътуване за Берн – малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V.  

Пристигане в Берн. Разходка около 2 ч. с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула. Продължаване за Люцерн.  

Пристигане в Люцерн – очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка около 2.30 ч. с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва, Панормата. Отпътуване за Цюрих.  Пристигане късно вечерта. Нощувка.

 

Десети ден:07.05

Закуска. Екскурзионна програма в Цюрих – градът с 1030 фонтана, културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Разходка и разглеждане Църквата “Свети Петър” с 8 м. часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете. Отпътуване за Лихтенщайн с отбиване в столицата Вадуц /екскурзионна програма в Лихтенщайн/. Отпътуване за България.

 

Единадесети ден:08.05

Пристигане в България  надвечер.      

                                

Доплащане за допълнителен транспорт: 

Тръгване от Варна: 70 лв.
Тръгване от Бургас: 50 лв.
Тръгване от Сливен/ Ямбол: 45 лв.
Тръгване от Стара загора - 40 лв.
Тръгване от Пловдив/ Пазарджик: 36 лв.

***Забележка: Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните, пътни, гранични такси.

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

• за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
• за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал. 

***

Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

Топ цена 569.00 лв.

За Холидей БГ Тур:

 • Холидей БГ Тур
 • Бургас, Център, ул. Кирил и Методий 31, ет. 1, офис 2
 • 0886 41 43 13, 0889 58 00 58, 056/ 850 249
 • Няма фиксирано работно време...