Три последователни посещения на часове по Йога до 17.03., в Танцов и спортен център DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

DANCE CORNER, най-новия център в София за спорт и танци, Ви предлага да се включите в часовете по йога с Добри - 3 последователни посещения на цената на 2! Нова група - начинаещи.


Офертата включва:

  • Ваучерът включва 3 последователни посещения до 17.03. на часовете по Йога в Танцов и спортен център DANCE CORNER.
  • Нова група - начинаещи. График: Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък от 18:00ч.
  • Продължителност - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера - до 15.03. за записване за трите последователни посещения.
  • Необходимо предварително записване на тел. 0898 555 920.
  • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
  • Можете да закупи 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.
Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. Йога сеансите представляват задълбочено навлизане в разбирането и практиките на Хатха, Раджа, Лая, Крия и Кундалини Йога.
Тялото ни е предназначено да се движи и да се упражнява. Ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите с времето се появяват болести и дискомфорт. Подходящите упражнения трябва да са приятни, за този, който ги изпълнява и в същото време полезни за тялото, ума и духа.

Повече за Добромир Алексиев - Вашия учител:
През 1987 г. Добри среща първият си учител по йога - Венцислав Евтимов. Вдъхновен от него, започва ежедневно да практикува, в следствие на което в тялото се случва тотална трансформация. Спонтано започва да преподава, обучава и споделя. През 1989 г. получава посвещение в Бхакти йога - Свами Сухотра Махарадж. Една година по-късно посвещение му дават Свами Шивамурти Сарасвати и Бабаджи. От 1999 - 2012 г. преминава посвещения и ритрити по Крия Йога с Шибенду Лахири.
Цялата 2004 г. на Добри му преминава в практики из цяла Индия - посвещение в йога на Сидха Тирумулар - Сидха Сундарамур. Сатсанхги и практики свързани с повечето форми на йога и тантра в ашрамите на Свами Шивананда, Свами Харихарананда, Сатия Сай Баба, Шри Аурубинду, Раман Махарши, Шри Юкетшвар Гири, Кришнамурти. Силни въздействащи и вълнуващи са срещите му със световния върховен учител Шри Чинмой през 2000 и 2007 г. През 2008 г. Добри живее в Хималаите, където се среща с много йога учители и хималайски светци, йога феномени разцъфтели в човешки тела. През 2009 г. преминава Ритрит със Свами Дев Мурти.
 
Танцов и спортен център DANCE CORNER предлага групови занятия по: Йога, Пилатес, Зумба, Комбинирана гимнастика, KombatXtreme, Народни танци, Kangoo Jumps, Body Balance, AeroFit Ball, Tap Out, Body Former и др.
График за всички занимания в спортния център можете да намерите на интернет страницата на DANCE CORNER.
 
DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
-33% 30.00 лв. 20.00 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти