Свети Валентин в едни от най-романтичните градове на Италия! 2 нощувки със закуски, транспорт и водач!

УСЛОВИЯ

Описание:

Нека любовта Ви вдъхва живот като жива вода!
 
А една екскурзия до най-романтичните градове на Италия ще остави незабравими спомени и изживявания!

Италия, Верона и Венеция трябва  да  се  видят,  да  се  изживеят и  да  се  почувстват!

Пътувайте с  Дидона Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 50 лв. на човек предплащате за:
 • Транспорт с комфортен автобус 3*.
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Любляна.
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Верона.
 • Всички пътни и магистрални такси, паркинги.
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".
 • Водач от агенцията.
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Билет за корабче до Венеция и обратно – 20 € (включва: двупосочен билет, такса паркинг и CheckPoint).
 • Обиколка на Венеция с местен екскурзовод – 10 €.
 • Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание на клиента, извън туристическата обиколка.
 • Вечеря в заведение с включени напитки – 20 €.
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 год. – 5 лв., над 70 год. – 10 лв.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 13.02.2016 г. – 16.02.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 10.02.2016 г. за подписване на договор с агенцията.
 • След закупуване на ваучера е необходимо, в 2 дневен срок, да подпишете договор за пътуването в офиса на агенцията.
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • За всяка екскурзия се предвижда минимален брой участници.
 • За плащане на екскурзии на място не се приемат кредитни карти.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД.

Програма на екскурзията:

1 Ден: 13.02.2016
Отпътуване от София, пл. ''Ал. Невски'' в 06.00 ч. Транзитно пътуване през Сърбия и Хърватска. Пристигане в столицата на Словения, Любляна  привечер. Според легендата градът е основан от Язон и аргонавтите, които след като открадват златното руно, отплават по Черно море, тръгват по Дунав, после по р. Сава и така стигат до река Любляница. Тук те се бият със злия дракон, успяват да го победят и така той става символ на  града. Настаняване в хотел  3*. Нощувка.  

2 Ден: 14.02.2016
Закуска. Кратка разходка из столицата, разположена красиво на река Любляница. Ще видите трите моста, една уникална за времето си  конструкция, там където се събират трите  реки – Сава, Крка и Любляница, старото кметство с фонтана Роба, паметника на Прешрек, драконвия мост и др. Отпътуване  за  Верона – града на влюбените, града на Ромео и Жулиета. Разходка из града, с разглеждане на: площад „Бра“, на който се намира неокласическата сграда на Общината и известната „ Арена ди Верона “ – римски амфитеатър, като Колизеумът, сградата  на  Филхармонията, порта Бра, фонтана Алп, паметника на Виктор Емануел II – обединителя на Италианската държава, една от най-хубавите търговси улици – „Мацини“, средновековния  площад Ербе  - центъра на града през столетията, с  веронското Капитело – трибуната, от която са огласявани градските укази и където наказвали  осъдените. В средата на площада се намира римският фонтан ''Веронската Мадона''.  Преминаваме през Арката с Реброто, излизаме на Пиаца дей Синьори – където от всяка сграда лъха величието на  фамилията Скалиджери, с  многобройните красиви сгради, Общинският дворец и 83-метровата кула Ламберти, наричана още „Кулата с камбаните”, Дворецът на Скалиджери, паметника на Данте Алигери, умислен и вперил поглед в далечината. Но тъй като сте във Верона, няма как да не се запалите по мита за „Ромео и Жулиета“. Действието в едноименната трагедия се развива тук, по тези улици. Разположена недалеч от площад  Ербе е  „Къщата на Жулиета“, с балконът, под който Ромео е пял и статуята на героинята, до която посетителите се докосват с желания за вечна любов. Свободно време, за да се потопим в празничната атмосфера на града. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3 Ден: 15.02.2016
Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони, от където с туристическо корабче, през Венецианската лагуна, се отправяме за кралицата на моретата - Венеция - град на канали, многобройни мостове,  прелестни дворци. За нея е казано, че трябва да се посети поне веднъж в живота, защото няма друго такова място на света. Обиколка / по желание с местен екскурзовод/, започва  от морския  музей , Мостът на въздишките – закрит мост, направен от бял варовик, с малки прозорчета и каменни решетки, наречен така заради въздишките на осъдените, водени по него до Затвора в Двореца на Дожите - готическо здание, което в миналото е било резиденция на  дожите – управляващи  Венецианската  република . Тук се намират градската тъмница, помещенията за изтезания и много удавени в злато зали, стаи и коридори и  картини  на  велики  майстори  на  четката. Продължаваме към централния площад Сан Марко – приказното  сърце на Венеция,  с едноименната Базилика „Сан Марко“ - църквата на Венеция - превърнала се в символ на венецианското могъщество и богатство, Часовниковата кула, кулата Ламберти, сградите на Старата и Новата Прокурации. Продължаваме  по тесните, като лабиринт улици, към моста Риалто – търговския център на града, който в  миналото е бил единственият начин да прекосиш Канале гранде. Възможност за разходка с гондола. Свободно време. Привечер отпътуване за България. Нощен преход.

4 Ден: 16.02.2016  Около обяд пристигане в София на пл. ''Ал. Невски''.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

 ****

Необходими документи

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележка! 
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
Фирмата си запазва правото за промени в часовете на мероприятията и програмата.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за Сърбия.

****

Туроператор "Глобус Тур" ООД  притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “Алианц България” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Княз Дондуков” 59, застрахователна полица № 1316015312000000 1 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв. 
Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.42 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ със ЗД „Евроинс“ АД с полица № 004738 .

 ****

Важно! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Топ цена 285.00 лв.

За Глобус Тур ООД - офис Дидона:

Подобни оферти