Елиминирайте високите нива на влага във Вашия гардероб! Закачалка влагоуловител Pingi SV-150C-US и бонус от Климафрост!

УСЛОВИЯ

Описание:

Премахнете неприятната влага с иновативна технология за изсушаване на гардероба!

Поръчайте Вашата Пинги закачалка-влагоуловител от Климафрост!


Офертата включва:

 • Закачалка влагоуловител Pingi SV-150C-US.
 • Бонус: всеки закупил ваучер получава отстъпка от 5 лв. при закупуване на следващ продукт.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.
 • Валидност на ваучера: до 30.09.2016 г.
 • Може да направите Вашата поръчка на телефон: 0884 135 144, от сайта: http://klimafrost.com/pingi-sv-150c-us или на място в магазина.
 • Бърза доставка чрез куриер в рамките на 1-2 работни дни.
 • Цената на доставката за гр. София и цялата страна е 5 лв.; Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката.
 • Работно време: Понеделник - петък: от 09.30 ч. до 19.00 ч., събота: от 10.00 ч. до 14.00 ч., неделя: почивен ден.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер.
Описание на продукта:
Подходящ за гардероб (малки пространства).
Закачалката влагоуловител абсорбира и задържа влагата от дрехите в гардероба, т.е. в нея са вградени две торбички.
При  сигнализация от специалния индикатор, че е наситена с вода, т.е променя цвета си от син на розов, изваждате двете торбички от специалния отвор на закачалката, като ги поставяте върху чиста чиния и за 5 минути ги слагате в микровълновата фурна и те са като нови след охлаждане 
Събралата се вода се изпарява по най-хигиеничния начин без течове и петна.
С компактни размери.
Не изисква батерии и електрозахранване.
 

Закачалка влагоуловител Pingi SV-150C-US

Марката Pingi придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и света, в над 22 държави се предлага продуктовата гама на Pingi, включително и в България. Като широко приложение намират продуктите за отнемане на излишната влага.
Много е неприятно когато вземете от гардероба нова дреха, която мирише неприятно, а дори не сте я облекли. Защитете дрехите си от влиянието на влагата!
Гардеробът (дрешникът) е затворено пространство, което трудно се проветрява. Влагата се „заклещва” в него и предизвиква неприятен мирис в следствие на развитието на мухъл, който можете да го познаете по черните петна в гардероба. Това води до нездравословна среда в дома (спалнята). Вземете навременни мерки за своето здраве!
Пинги закачалката-влагоуловител е иновативна технология за изсушаване на гардероба (дрешника). Предимството на закачалката влагоуловител е това, че не се нуждае от електрозахранване, за многократна употреба- абсорбира влагата 24 часа, без да се притеснявате за шума или консумацията на електроенергия както е при електрическите уреди за отнемане на влагата. Това прави експлоатацията назакачалката лесна и икономична.

Модел SV-150C-US на Pingi за отстраняване на влагата в затворени (не проветриви) малки пространства като гардероб, е доста ефективно, освен всичко с формата си на закачалка, позволява да окачвате любимите си дрехи на нея. Без петна и течове, практично и ефективно! Закачалката влагоуловител е със сгъваем дизайн, които позволява да се постави в багажа при пътуване. Закачалката е проектирана за многократна употреба.

Начин на действие:
Закачалката влагоуловител абсорбира и задържа влагата от дрехите в гардероба, т.е. в нея са вградени две торбички, изградени от силикагел.
Специалния индикатор сигнализира при насищане с вода, т.е променя цвета си от син на розов.
Изваждате двете торбички от специалния отвор на закачалката, като ги поставяте върху чист съд в микровълновата фурна за 5 минути и те са като нови след охлаждане.
Събралата се вода се изпарява по най-хигиеничния начин.
Активното съдържание (силикагела) на закачалката е безвреден за хората и за околната среда.

Закачалката влагоуловител на Пинги е практично средство за елиминиране на високите нива на влага във вашия гардероб или дрешник, като в същото време предпазва дрехите Ви сухи и свежи. Забравете за неприятната миризма усещаща се при отваряне на вратата на гардероба, в резултат от влагата и мухала (плесента).

****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
-51% 20.00 лв. 9.90 лв.

За Климафрост:

 • Климафрост
 • София, бул. Андрей Ляпчев 20
 • 0884 135 144
 • Понеделник-петък: 09.30-19.00, събота:10.00 -14.00, неделя: почивен ден

Подобни оферти