Самолетна екскурзия до Златният триъгълник - Индия, с Лале Тур! 5 нощувки 4*, със закуски и вечери, включени екскурзии, билет с летищни такси, трансфери

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За почивните дни през септември, Ви предлагаме една вълнуваща екскурзия до Индия!
Толкова различна, толкова привличаща ... свят на мистика, колорит, култури, традиции и вечна любов! 

Предложение от Лале Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 500 лв. предплащате на човек, при двойно настаняване, за:
 • Самолетен билет с Турски Авиолинии, с включени летищни такси и багаж - ръчен + 20кг чекиран
 • 5 нощувки в 4* хотели, с включени закуски и вечери, съответно: 2 в Делхи, 2 в Джайпур, 1 в Агра
 • Трансфери по програмата
 • Сити тур на Делхи
 • Посещение на Тадж Махал и Форт Агра
 • Посещение на Фатехпур Сикри, червеният пустинен пясъчно-каменен град
 • Сити тур на Джайпур
 • Езда на слон
 • Посрещане от местен представител на агенцията на английски език
 • Медицинска застраховка
 • Обслужване на английски език
 • Останалата сума от пакета заплащате: до 50% при подписване на договора си, до 100% в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Виза за Индия – 105 лв
 • Входни такси по посещавание обекти – около 80 евро
 • Градска такса - 4 USD на ден
 • За единично настаняване + 150 евро към пакета за възрастен в двойна стая

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 04 - 10.09. или 18 – 24.09.2016г
 • Ваучерът е валиден до 31.08.2016 г. за подписване на договор с агенцията
 • Трябва да направите предварителна резервация в агенцията с 3- те си имена на латиница
 • След закупуване на ваучер, в 2-дневен срок, е необходимо да сключите договор с Лале тур в офиса или по е-мейл: info@laletour.bg и да направите доплащане до 50%
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер
 • За това пътуване няма изискване за минимум туристи
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД
ПРОГРАМА

Първи ден: Отпътуване от летище София в 15:05 с полет за Делхи.
Втори ден: Пристигане в Делхи рано сутринта. Посрещане на летището от местен представител на Лале Тур. Трансфер до хотела. Сити тур на старата и новата част на Делхи. Турът започва със старата част на града. Разглежда се Червената крепост (построена през 17-ти век, пример за архитектурата на Мугхалите), а след това се посещава Джама Масджид, една от най-големите джамии в Азия. Това е последната архитектурна забележителност на Моголския Император Шах Жахан, построена през 1656 г., с помощта на 5000 занаятчии. Джамията е разположена по пътя на Червената Крепост и е известна също като Масджид-И-Джананума, което означава "джамия, определяща възгледите за света". Размерите на джамията са 65 м х 35 м, а дворът е с площ от 100 квадратни м. Има капацитет от 25 000 поклонници...
Минава се с рикша през пазара Чанди Чоук. Посещава се мемориала на Махатма Ганди. Преминава се към модерен Делхи. Продължаваме с посещение на Индийската Порта (42 бр. камъни са вградени в тази арка в памет на индийските войници загинали във Втората Световна война), сградата на Парламента и Резиденцията на президента.
Следва посещение на Кутуб Минар, най-високата каменна кула в Индия. През 1199 г. Кутуб-Уд-Дин Айбак започва разрушаването на 27 хиндуистки и джайнистки храмове и използвайки техните колони, издига джамията Куват-Ул-Ислам. Вечеря. Нощувка.
Трети ден: Закуска. Отпътуване за Агра. Настаняване в хотела. След обяд посещение Посещение на Тадж Махал и Агра форт.
В продължение на 22 години, 20 000 мъже са участвали в изграждането на Тадж Махал. Белият мрамор, използван за направата му, се е добивал на 200 мили разстояние и се транспортирал до строителната площадка с флота от 1000 слона. Тадж Махал е посторен в средата на 17-ти век от Мумтаз Махал. Тадж Махал е наистина едно от чудесата на света. Изглежда невероятно добре от всеки ъгъл, а в най-близък план се вижда една поразителна инкрустация на полускъпоценни камъни в мрамор. Ще имате достатъчно време, за да разгледате от близо и да затаите дъх пред този архитектурен шедьовър.
Продължаваме с посещение на Агра Форт, изключителен пример за Моголската архитектура. Агра Форт – тук се е помещавала и управлявала Моголската империя поколоения на ред. Тук е било седалището и администрацията на Моголския владетел Акбар. Той издига първите стени, порти и сгради по източния бряг на река Ямуна. Шах Джехан строи впечатляващи квартали и джамии, а Аурангзеб строи външните укрепления. Разглеждат се Залата за посетители и Кралските палати. Вечеря. Нощувка.
Четвърти ден: Закуска. Отпътуване за Джайпур. По пътя ще разгледате Фатехпур Сикри, червеният пустинен пясъчно-каменен град, постоен от Моголския император Акбал Велики, като негова столица и дворец, в края на 16 век. Той е изоставен скоро след като е построен, когато местните кладенци са пресъхнали. И днес Фатехпур Сикри е в почти същото състояние, както от преди 300 години. Днес този град е едно изключително място, което удивява хората с така добре запазените си сгради. Пристигане в Джайпур и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
Пети ден: Закуска. След закуска, посещение на старата столица Амбър, за да разгледате невероятната крепост там. Махараджа Мансайн и най-успешният Генерал от Моголската Империя по времето на Акбар, започват изграждането на крепостта през 17ти век. Крепостта е била седалището на властта преди построяването на Двореца в Джайпур и гледа към езерото Мот.
Езда на слон по пътя към кулата. След като се изкачите на върха, следва разходка из комплекса, състоящ се от вътрешни дворове и зали. Много от стаите разполагат с възхитителни стенописи, със скъпоценни камъни и огледала, инкрустирани в стените. Най-завладяващ е Шийш Махал (зала на огледалата), където светлината на една единствена лампа се отразява в много огледала и осветява цялата стая. По път към Амбър се разглежда “Дворецът на ветровете", познат като Хава Махал. Това е една изключителна фасада, зад която дамите ежедневно са наблюдавали движението и хората по улиците по-долу. Вечеря. Нощувка.
Шести ден: След закуска. Отпътуване от Джайпур за Делхи. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Седми ден: Закуска. Трансфер до летището. Полет Делхи – София.
Цена на човек настанен в двойна стая.
 
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ - Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на завръщане в България.

*****

ЛАЛЕ ТУР ООД е лицензиран туроператор и турагент с регистрация 05703/2006г. и член на  АБТТА.
ЛАЛЕ ТУР ООД притежава застраховка за Туроператори е с застрахователна полица № 141001315000044 на Застрахователно и Презастрахователно дружество Армеец.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-9% 1802.00 лв. 1644.00 лв.

За Туроператор ЛАЛЕ ТУР:

 • Туроператор ЛАЛЕ ТУР
 • София, ул.”Ген. Паренсов” № 4, ап.2
 • тел. 02/ 987 24 97, 0878 52 32 25
 • Работно време Пн - Пт: от 09:30 – 18:30 часа