Активни оферти на Кулинарна работилница Деличи (1/)

100 броя мини кроасани, мини еклери и тарталети, аранжирани и декорирани за директно сервиране, от кулинарна работилница Деличи!

-60% 105.90 лв. 41.90 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: