Активни оферти на Кулинарна работилница Деличи (1/)

Коктейлни хапки „Романтика“ – 2 плата с 54 броя тарталети с френски сирена и свежи плодови шишчета, аранжирани и декорирани за директно сервиране!

-53% 59.95 лв. 27.95 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: