лв.

Grecotel Daphnila Bay Thalasso, Дасиа

2+ нощувки на човек на база All inclusive в Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*, Dassia, о. Корфу

Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*