Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

Герасим Георгиев - Геро е "Ромул Велики" на 25-ти ноември (понеделник) от 19ч. в Малък градски театър "Зад канала"!

Топ цена 12.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":