Красиви ръце! Маникюр с гел лак Bluesky или Clarissa, 2 рисувани декорации и подарък сваляне на гел лак в Penelope Nails by Pepe

-50% 25.00 лв. 12.50 лв.

За Penelope Nails by Pepe:

  • Penelope Nails by Pepe
  • гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 43, студио Девора
  • 0878 99 17 71
  • Понеделник - Неделя: 9.00 - 20.00 часа