Поставете акцент! Качествен дълготраен маникюр с гел лак Cuccio или Clarissa и декорации от СПА студио Кадифе!

-50% 24.00 лв. 12.00 лв.

За СПА студио Кадифе:

  • СПА студио Кадифе
  • Пловдив, ул. Хан Кубрат №1, партер
  • 032 / 275 – 630, 0885-55-44-84
  • Всеки ден от 9:00 до 21:00 ч.

Подобни оферти