лв.

Mare Monte Small Boutique Hotel, Хриси Амудия

3+ нощувки на човек на база Закуска в Mare Monte Small Boutique Hotel 3*, Хриси Амудия (Тасос), о. Тасос

Mare Monte Small Boutique Hotel 3*