Активни оферти на Сладкарница Сладост (1/)

Време е за вкуса на Коледа! Традиционен Коледен щолен 590 гр., в луксозна опаковка, от Сладкарница Сладост!

-30% 19.90 лв. 13.90 лв.

За Сладкарница Сладост:

Подобни оферти