Активни оферти на ВИП Турс Плевен (1/)

Екскурзия до Дубровник, Будва, Котор, Тирана и Охрид: 4 нощувки, 4 закуски, 3 вечери, турове в Будва, Тирана и Охрид и транспорт от Плевен!

Топ цена от 240.00 лв.

За ВИП Турс Плевен:

Подобни оферти